Αγγλία

Ούγκο Γιορίς: «Ο Πογκμπά έχει πρόβλημα φυσικής κατάστασης»

Tο άσχημο ξεκίνημα του Πολ Πογκμπά στο πρωτάθλημα οφείλεται στην κακή του φόρμα κατά τον συμπαίκτη του στην εθνική Γαλλίας, Ούγκο Γιορίς.

Το ξεκίνημα του Πολ Πογκμπά στην Πρέμιερ Λιγκ δεν ήταν αυτό που όλοι περίμεναν και αυτό οφείλεται στην άσχημη φυσική κατάσταση που βρίσκεται ο Γάλλος σούπερ σταρ. Αυτό ισχυρίστηκε ο συμπατριώτης του, Ούγκο Γιορίς, συμπληρώνοντας πως αυτό έχει άμεση σχέση με την συμμετοχή του στο Euro 2016.

Ο Πογκμπά βοήθησε την Γαλλία να φτάσει μέχρι τον τελικό της διοργάνωσης που έγινε στο «σπίτι» του και το καλοκαίρι πήρε μεταγραφή για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σπάζοντας το ρεκόρ μεταγραφών και αγγίζοντας τα 105 εκ. ευρώ.

Ο μέσος των «κόκκινων διαβόλων» δεν έχει εντυπωσιάσει με την μέχρι τώρα απόδοσή του, αλλά ο Γιορίς αναμένει πως ο Πογκμπά θα επιστρέψει στις παλιές καλές του εμφανίσεις.

«Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έπαιξαν στο Euro και τώρα αντιμετωπίζουν πρόβλημα φυσικής κατάστασης. Η προετοιμασία τους δεν ήταν η κατάλληλη για τη νέα σεζόν. Ένας από αυτούς είναι και ο Πογκμπά».

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x