Stoiximan Super League

Ούμπιντες: «Ωραίο το γκολ, αλλά τώρα κοιτάμε την Ξάνθη»

Χαρούμενος για τη βράβευσή του για τη νίκη που πέτυχε στη νίκη του Ατρόμητου επί του Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ο Χαβιέ Ούμπιδες, ο οποίος έδωσε το σύνθημα για τον αγώνα με την Ξάνθη.

Στο παιχνίδι με την Ξάνθη έθεσε την προσοχή όλων στον Ατρόμητο ο Χαβιέ Ούμπιδες, ο οποίος βραβεύτηκε για το γκολ που πέτυχε στη νίκη των «κυανόλευκων» επί του Αστέρα Τρίπολης στην 5η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργεντινός χαφ κατά τη διάρκεια της βράβευσής του

Μετά τη βράβευσή του δήλωσε: «Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν για να πάρω το βραβείο του καλύτερου γκολ και είμαι πολύ χαρούμενος γι' αυτό. Είναι καλό για μένα αλλά το πιο καλό είναι για την ομάδα. Το γκολ της Κυριακής σήμαινε πολλά για τη νίκη και αυτό είναι το πιο σημαντικό για όλους. Νιώθω κάθε αγωνιστική την αγάπη του κόσμου, αλλά ο κόσμος δείχνει την αγάπη του σε όλη την ομάδα όπως έκανε και την προηγούμενη Κυριακή. Αυτό θέλουμε και τους ευχαριστώ όλους».

Για το γκολ είπε: «Είδα ότι είχα χώρο εκεί στο κέντρο, φώναξα στον Μίλος κι αυτός με άκουσε γύρισε τη μπάλα προς τα πίσω και όπως ήρθε έκανα το σουτ. Το καλό για μας είναι ότι η μπάλα πήγε μέσα. Ήταν ωραίο γκολ, αλλά τώρα σκέφτομαι την Ξάνθη όπου είχαμε βάλει δύο πολύ ωραία γκολ και περιμένουμε να το κάνουμε και πάλι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x