Ισπανία

Ουρούτια: «Αβέβαιο το μέλλον του Βαλβέρδε»

Για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην Μπιλμπάο μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας Ζοσού Ουρούτια, αναφέροντας ότι δεν υπάρχει ακόμα κάτι οριστικό.

Με το συμβόλαιο του Ερνέστο Βαλβέρδε να λήγει το καλοκαίρι και τα δημοσιεύματα να θέλουν τον Ισπανό προπονητή ως πρώτη επιλογή για επόμενο προπονητή της Μπαρτσελόνα, ο πρόεδρος της Αθλέτικ Μπιλμπάο πηρέ θέση για το μέλλον του Βαλβέρδε στην ομάδα. Ο Ζοσού Ουρούτια, μιλώντας στο επίσημο σάιτ της Μπιλμπάο, ανέφερε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί την παραμονή του «txingurri» στην ομάδα, ενώ προανήγγειλε συζήτηση των δυο πλευρών.

«Δεν μπορώ να προβλέψω τι θα γίνει. Ο Βαλβέρδε είναι για τέταρτη χρόνια μαζί μας. Πέρσι τέτοιο καιρό υπέγραψε την ανανέωση συμβολαίου. Θα πρέπει να μιλήσουμε μαζί του για να δούμε πως νιώθει και το αν είναι ο κατάλληλος προπονητής για εμάς την επομένη σεζόν. Η συζήτηση πρέπει να γίνει, όπως έγινε και τα προηγούμενα χρόνια και θα δούμε τι θα γίνει».

«Αυτή τη στιγμή ο Ερνέστο είναι προσηλωμένος στο να διασφαλίσει πως η ομάδα παίζει σε υψηλό επίπεδο, όπως κάνουμε και εμείς από την πλευρά μας. Μόλις ξεκαθαρίσει αν ο Ερνέστο είναι ο κατάλληλος για την επόμενη σεζόν, και πως έχει την ενεργεία ο ίδιος να συνεχίσει, θα το κάνουμε γνωστό».

Δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν πως σε περίπτωση που ο Βαλβέρδε αφήσει τελικά τη Μπιλμπάο, πιθανός αντικαταστατής του είναι ο Χοσέ Άνχελ Ζιγκάντα, προπονητής της δεύτερης ομάδας.

Επιμέλεια: Λευτέρης Στούμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x