Ισπανία

Ουσίγιος: «Με κατάλαβε ο Μαρινάκης. Έχω εμπιστοσύνη στον Μίτσελ»

Κατά την επίσημη παρουσίασή του από την Μάλαγα, ο Μάριο Ουσίγιος ευχαρίστησε τον Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος δεν του έκλεισε την πόρτα, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει την εμπιστοσύνη του στον Μίτσελ.

Παρουσιάστηκε κι επίσημα από την Μάλαγα ο Μάριο Ουσίγιος. O Αργεντινός ευχαρίστησε τον πρόεδρο του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος όπως εξήγησε «τον κατάλαβε» και δεν του έβαλε μπλόκο στην επιθυμία του να επιστρέψει στους Ανδαλουσιανούς. Από εκεί και πέρα αναφέρθηκε στη δύσκολη θέση που βρίσκεται η ομάδα, ενώ εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του Μίτσελ.

«Το να δεχθώ αυτή την προσφορά ήταν η πιο εύκολη απόφαση της ζωής μου. Δεν το σκέφτηκα ούτε λεπτό. Ήμουν χαρούμενος που θα επιστρέψω, επομένως δεν υπήρχε λόγος κωλυσιεργίας.

Μίλησα με τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και τον ευχαρίστησα για την παρουσία μου στην ομάδα, ήταν μια καταπληκτική εμπειρία. Του εξήγησα την κατάσταση, του μίλησα ανοιχτά και από τη στιγμή που ήταν συναισθηματικοί οι λόγοι, με κατάλαβε και έχουμε μια πολύ καλή σχέση.

Ήμουν καλά στον Ολυμπιακό, μου παρείχαν τα πάντα και πραγματοποιούσαμε στόχους. Αλλά εξήγησα στον κ. Μαρινάκη τι σημαίνει η Μάλαγα για εμένα, με κατάλαβε και είμαι ευτυχισμένος. Όλα έγιναν τόσο γρήγορα εξαιτίας της καλής θέλησης του προέδρου».


Για τα σχέδιά του και τον Μίτσελ:
«Οι άνθρωποι που θα μας βγάλουν από την δύσκολη θέση είναι εδώ, στη Μάλαγα. Η χειμερινή μεταγραφική περίοδος είναι μακριά και έχω αναμφισβήτητη εμπιστοσύνη στον Μίτσελ.

Εννοείται ότι θα συνεχίσει, το εγγυώμαι και με το παραπάνω. Δεν υπάρχει τίποτα άλλο στο μυαλό μου. Δουλεύουν όλοι σκληρά, είναι ενωμένοι και πιστεύω ότι ο Μίτσελ είναι ένας τρομερός προπονητής με φοβερό χάρισμα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x