Stoiximan Super League

Ούτε «λέξη» από τον Μπέντο

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει στο sport-fm.gr για τις σκέψεις που κάνει ο Πάουλο Μπέντο ενόψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Ο Ολυμπιακός θα φιλοξενήσει την Πέμπτη τη Γιούνγκ Μπόις, στο παιχνίδι που εν πολλοίς θα καθορίσει το ευρωπαϊκό μέλλον των “ερυθρόλευκων” τη φετινή περίοδο.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Είναι λοιπόν λογικό ο Πάουλο Μπέντο να είναι απόλυτα αφοσιωμένος στην προετοιμασία της ομάδας του για το συγκεκριμένο ματς, σε μια περίοδο πάντως που υπήρξαν και μεταγραφικά “σενάρια” για τους πρωταθλητές Ελλάδος.

Μπορεί τα ονόματα που είδαν το φως της δημοσιότητας να μην ήταν πολλά (όπως συνέβαινε σε ανάλογες περιπτώσεις περασμένων σεζόν) αλλά το σίγουρο είναι πως ο προπονητής των πειραιωτών δε σκέφτεται αυτή τη στιγμή μεταγραφές.

Μάλιστα αυτό που πρέπει να σημειωθεί και παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι ο 47χρονος τεχνικός της ομάδας του λιμανιού, έλεγε σε στενό του συνεργάτη πως δεν έχει κάνει την παραμικρή συζήτηση με τη διοίκηση του Ολυμπιακού για μεταγραφές. “Δεν έχει πει ούτε... λέξη για μεταγραφές” έλεγε καλά ενημερωμένη “πηγή”, με την επισήμανση ότι αυτό που ενδιαφέρει τον Μπέντο στην παρούσα φάση είναι τα δύο ευρωπαϊκά ματς με Γιούνγκ Μπόις και ΑΠΟΕΛ.

Κανείς δε λέει ότι οι πρωταθλητές Ελλάδος δεν πρόκειται να κάνουν κάποια μεταγραφική κίνηση τον Ιανουάριο. Μπορεί να κάνουν μπορεί και όχι. Αυτό όμως θα εξαρτηθεί και από τις αποχωρήσεις παικτών που δεν είναι στ' αγωνιστικά πλάνα του Πάουλο Μπέντο. Αυτό όμως που πρέπει να θεωρείται σίγουρο στην παρούσα φάση είναι ότι ο Πορτογάλος προπονητής δεν έχει ζητήσει κάποιον παίκτη από τη διοίκηση του συλλόγου ούτε έχει γίνει κάποια μεταγραφική σύσκεψη στου Ρέντη.

Αυτή θα πραγματοποιηθεί πιθανότατα μετά τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ στη Λευκωσία στις αρχές του Δεκέμβρη κι εκεί θα ληφθούν οι αποφάσεις επί των μεταγραφικών θεμάτων του Ολυμπιακού. Το γεγονός βέβαια ότι ο Πάουλο Μπέντο δεν έχει πει κουβέντα για μεταγραφές δε σημαίνει ότι οι “ερυθρόλευκοι” δεν έχουν δεχθεί αξιόλογες προτάσεις (Ασκασίμπαρ και Μεντί είναι δύο από αυτές) τις οποίες θα εξετάσουν μ' ενδιαφέρον αν δώσει το “οκέι” και ο Πορτογάλος προπονητής. Αυτή τη στιγμή πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει κάνει κάποια μεταγραφική κίνηση γιατί πολύ απλά ο προπονητής του δεν έχει ζητήσει κάτι συγκεκριμένο.

Στην περίπτωση πάντως που οι “ερυθρόλευκοι” κάνουν μία ή δύο κινήσεις τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αυτός που θα έχει τον πρώτο λόγο είναι ο 47χρονος προπονητής. Κανείς άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνά ότι και το καλοκαίρι, η διοίκηση των “ερυθρόλευκων” δεν είπε όχι στους παίκτες που ζήτησε ο 47χρονος τεχνικός για την ενίσχυση της ομάδας. Αυτό αναμένεται να γίνει και τώρα αν ο Ολυμπιακός “βγει” στο μεταγραφικό παζάρι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x