Stoiximan Super League

Ούτε Σελότο, ούτε Ναβάρο η ΑΕΚ

Προτάσεις γίνονται πολλές… Όμως η ΑΕΚ δεν ενδιαφέρεται ούτε για τον Εζέκιελ Σελότο, ούτε για τον Τσίμο Ναβάρο για τη θέση του ακραίου. Στον Λούκα έχει επικεντρώσει τις δυνάμεις της η «Ένωση».

Η ΑΕΚ κατακλύζεται από προτάσεις για εξτρέμ, ωστόσο φαίνεται πως έχει επικεντρώσει τις δυνάμεις της στην απόκτηση του Λούκα.

Φήμες ήθελαν την «Ένωση» να ενδιαφέρεται για τον Εζέκιελ Σελότο και τον Τσίμο Ναβάρο. Ούτε όμως ο ένας, αλλά ούτε και ο άλλος απασχολούν την ομάδα.

Ο πρώτος, 26χρονος Αργεντινός με ιταλικό διαβατήριο, ανήκει στην Ίντερ. Το ταλέντο του είναι πλούσιο, αλλά και το κασέ του πολύ μεγάλο. Οι «νερατζούρι» φέρονται να αξιώνουν χρήματα ως ενοίκιο για την παραχώρησή του, αλλά και να καλυφθεί το συμβόλαιό του που φτάνει το 1 εκατ. ευρώ το χρόνο. Με τέτοιους όρους η ΑΕΚ δεν μπαίνει καν σε διαδικασία συζήτησης.

Όσο για τον Τσίμο Ναβάρο, πρόκειται για μια πολύ φθηνότερη λύση, ωστόσο φαίνεται πως ο 27χρονος Ισπανός που πέρασε από Αστέρα Τρίπολης και Καλλονή δεν θεωρείται παίκτης που μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Έτσι η ΑΕΚ εστιάζει στον Λούκα, με τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς να προσπαθεί να ρίξει την τιμή του με τη βοήθεια της Elenko Sports, που έχει μέρος των δικαιωμάτων του. Η «Ένωση» θέλει τον Βραζιλιάνο, αλλά χωρίς να (χρυσο)πληρώσει την ομάδα του, Κρισιούμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x