Κύπελλο Ελλάδας

Ούτε τώρα πήρε τον Μάριν ο Μπέντο!

Αμετανόητος στο θέμα των «κομμένων» παραμένει ο Πάουλο Μπέντο. Παρόλο που φερόταν έτοιμος να ενεργοποιήσει τον Μάριν στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, ο Πορτογάλος τον άφησε ξανά εκτός αποστολής

Ούτε αυτή τη φορά άλλαξε την αντιμετώπισή του στους «κομμένους» του Ολυμπιακού ο Πάουλο Μπέντο.

Τουλάχιστον στην περίπτωση του Μάριν, ο Πορτογάλος φερόταν διατεθειμένος να τον επαναφέρει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ούτε αυτή τη φορά.

Χωρίς να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού, ο Γερμανός έμεινε εκτός αποστολής για τη ρεβάνς Κυπέλλου, όπως συνέβη και με τους Καμπιάσο και Τσόρι (με τον τελευταίο πάντως να ταλαιπωρείται ούτως ή άλλως από ίωση). Εντύπωση προκαλεί, δε, και ο αποκλεισμός του Σισοκό από τη 18αδα.

Επίσης, εκτός των επιλογών του Μπέντο έμεινε ο Μάρτινς (που δεν είναι ακόμα έτοιμος μετά τον τραυματισμό του), ο Βιάνα (που έκανε θεραπεία), αλλά και ο Καπίνο (που συνεχίζει αποκατάσταση).

Αναλυτικά η αποστολή του Ολυμπιακού: Ανδρούτσος, Ανσαριφάρντ, Μποτία, Μπουχαλάκης, Καρντόσο, Χουτεσιώτης, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Λεάλι, Μανθάτης, Νικολάου, Παρέδες, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x