Champions League

Ουζουνίδης: «Αξίζει να χάσουν οι οπαδοί της ΑΕΚ τις διακοπές τους»

Κάλεσμα στους οπαδούς της ΑΕΚ να βρεθούν την ερχόμενη Τρίτη στο ΟΑΚΑ, αν και ακολουθεί η Αργία του Δεκαπεντάγουστου, απηύθυνε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μέσα από το επίσημο κανάλι της «Ένωσης».

Στη σημασία που έχει για την ομάδα της ΑΕΚ η παρουσία του κόσμου στο επόμενο παιχνίδι με τη Σέλτικ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, την ερχόμενη Τρίτη (14/8), στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μιλώντας στο επίσημο κανάλι της «Ένωσης».

«Όταν έχεις ένα τέτοιο αποτέλεσμα εκτός έδρας, σε ένα τέτοιο γήπεδο και με τις συνθήκες που ήρθαν πριν και κατά τη διάρκεια του αγώνα, πλέον εξαρτάται από εμάς. Θέλουμε πάρα πολύ τη στήριξη του κόσμου», ανέφερε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός.

Στη συνέχεια, ο προπονητής της ΑΕΚ υπογράμμισε: «Το γνωρίζουμε ότι η ημερομηνία της ρεβάνς είναι δύσκολη για τον μέσο Ελληνα, αλλά αξίζει να χάσουν οι φίλαθλοί μας λίγο από τις διακοπές τους για να βρεθούν κοντά μας και να σπρώξουν την ομάδα σε μια μεγάλη πρόκριση και να χαρούμε στο τέλος όλοι μαζί. Έχουμε έναν σπουδαίο αντίπαλο, αλλά δείξαμε ότι έχουμε και εμείς μία σπουδαία ομάδα που έχει συνέχεια από την περσινή σεζόν. Τα παιδιά έχουν αυτοπεποίθηση και θα παρουσιαστούν καλύτεροι. Και θέλουμε τον κόσμο για να πάρουμε αυτό που χρειάζεται».

Καταλήγοντας, ο κ. Ουζουνίδης τόνισε: «Ο Ελληνας φίλαθλος μπορεί να δημιουργήσει καταπληκτική ατμόσφαιρα. Οι οπαδοί της Σέλτικ μας μίλησαν για τον δικό τους Παράδεισο, εμείς μπορούμε να μιλήσουμε για τη δική μας… Κόλαση, πάντα με την καλή έννοια αφού δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρόκειται για ποδόσφαιρο».

Δείτε το σχετικό βίντεο



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x