Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Αν νομίζουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, είναι γελασμένοι»

Ξεκάθαρο μήνυμα στους παίκτες του -όχι τόσο για την ήττα από την ΑΕΚ, όσο για την εικόνα τους στο τέλος του αγώνα- έστειλε στη συνέντευξη Τύπου ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Πιο απογοητευμένος από τη νοοτροπία που έδειξε ο Πανιώνιος στο παιχνίδι με την ΑΕΚ παρά με την ήττα εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Έλληνας τεχνικός σημείωσε ότι η ομάδα του έδειξε χαλάρωση μετά το «κλείδωμα» των πλέι-οφ και το θέμα της αδειοδότησης.

Σημείωσε λοιπόν ότι κάνουν λάθος αν πιστεύουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, ενώ τόνισε ότι η τιμωρία των λαθών τους από μια ομάδα όπως η «Ένωση» πρέπει να τους γίνει μάθημα.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ουζουνίδης

Για το σημερινό ματς: «Ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας. Όταν πετυχαίνεις τον στόχο είναι σύνηθες να υπάρχει μια χαλάρωση. Πέρα από αυτή ήταν μια κακή μέρα για πολλούς παίκτες μας. Δικό μας στοιχείο είναι η ομαδική δουλειά και σήμερα αυτή δεν υπήρχε. Δεχθήκαμε γκολ σε ένα σημείο που δεν φαινόταν κάτι τέτοιο. Αυτή είναι όμως η διαφορά σε αυτό το επίπεδο. Είναι ένα μάθημα για μας. Όταν παίζεις με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ αυτά τα λάθη τα πληρώνεις».

Για τη νοοτροπία των παικτών του: «Δεν μου άρεσε η εικόνα μας στο τέλος, πολλοί παίκτες έπαιζαν ατομικά. Αν νομίζουν ότι τελείωσε το πρωτάθλημα, ανεξάρτητα από το θέμα της αδειοδότησης, είναι γελασμένοι».

Για το αν η κόκκινη της ΑΕΚ εφησύχασε την ομάδα του: «Δεν το πιστεύω. Στη φάση του πρώτου γκολ και εμείς με δέκα ήμασταν στο γήπεδο, ο Μπακασέτας ήταν έξω. Δεν είναι αυτό, εμείς δεν ήμασταν καλοί σήμερα. Είχαμε πολλούς παίκτες σε κακή μέρα και όταν αυτό συμβαίνει με μια ομάδα όπως η ΑΕΚ δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο».

Για το ότι αρκετοί παίκτες του Πανιωνίου παρουσιάζονται στόχοι άλλων ομάδων: «Δείχνουν κι αυτοί τον χαρακτήρα τους. Πρέπει να συνηθίσουν με αυτή την πίεση. Αν μας δοθεί η ευκαιρία να δώσουμε κάποιους παίκτες πρέπει να τους δώσουμε. Όσο και αν δεν το θέλουμε, πρέπει να το κάνουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x