Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Αργά ή γρήγορα ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί την αίγλη του»

Την πεποίθηση πως ο Παναθηναϊκός θα βρει το δρόμο του παρά την πολύ δύσκολη τωρινή συγκυρία εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης με αφορμή τα 110α γενέθλια του συλλόγου.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης παλεύει μέσα σε αντίξοες συνθήκες να κρατήσει όρθιο τον Παναθηναϊκό και δεν χάνει την πίστη του πως το ποδοσφαιρικό τμήμα θα ορθοποδήσει. Με αφορμή τα σημερινά 110α γενέθλια του συλλόγου, ο Εβρίτης τεχνικός μίλησε στην «Πράσινη».

«Τα 110 χρόνια ο Παναθηναϊκός τα γιορτάζει σε μια από τις πιο δύσκολες στιγμές της ιστορίας του. Η μόνη ευχή που μπορώ να δώσω για έναν τόσο μεγάλο σύλλογο είναι να βρει το δρόμο του, να βρεθεί λύση στο μεγάλο πρόβλημα, που αντιμετωπίζει στο ποδόσφαιρο και να γίνει τόσο δυνατός όσο αξίζει να είναι και όπως θέλει να τον βλέπει ο κόσμος του. Ο Παναθηναϊκός είναι ένας σύλλογος που πρέπει να διεκδικεί την κορυφή σε όλα τα σπορ. Στο τμήμα μπάσκετ εδώ και χρόνια υπάρχει μια συνέχεια και μια σταθερότητα στο διοικητικό με την οικογένεια Γιαννακόπουλου και θα πρέπει και στο ποδόσφαιρο και στον ερασιτέχνη να βρεθεί κάτι αντίστοιχο. Είμαι σίγουρος ότι αργά ή γρήγορα θα γίνει και ο Παναθηναϊκός θα ξαναβρεί την αίγλη του», τόνισε ο 49χρονο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x