Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν έχω κανένα παράπονο»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης συνεχάρη τους παίκτες του για την μέχρι τώρα πορεία τους και προανήγγειλε μεταγραφές για τη νέα σεζόν που... δεν αργεί και πολύ.

Ο Πανιώνιος είναι οριστικά τελευταίος στα πλέι οφ, αλλά αυτό δεν αναιρεί την μεγάλη προσπάθεια που έγινε φέτος, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να συγχαίρει τους παίκτες του για την προσπάθειά τους, μετά την ήττα από τον Παναθηναϊκό.

Οι δηλώσεις Ουζουνίδη στην NOVA

«Μπήκαμε σε μια άνιση διαδικασία, θα ήταν δύσκολο και λόγω του μικρού ρόστερ. Δεν έχω κανένα παράπονο, ότι είναι να κάνουν τα παιδιά το κάνουν. Κανείς δεν μπορεί να τους κατηγορήσει ότι δεν προσπαθούν. Είναι μια καλή ευκαιρία να δούμε και κάποιους άλλους παίκτες για την νέα χρονιά. Μην ξεχνάμε πως σε δύο εβδομάδες ξεκινάμε νέα χρονιά και πάλι είχαμε ένα θέμα με τον Ρισβάνη.

Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια που κάνουν. Είναι πολύ κουρασμένα, λογικό είναι. Αν είχαμε τους μεσοεπιθετικούς μας θα είχαμε πολύ καλύτερη εικόνα. Έγιναν όσα έγιναν και άλλαξαν τα δεδομένα για εμάς. Έχουμε το ματς με την ΑΕΚ και να κλείσουμε καλά την χρονιά. Είναι δύσκολα για εμάς τώρα, καθώς πρέπει να αλλάξουμε την μεσοεπιθετική μας ομάδα.

Μιλάμε με κάποια παιδιά που είναι να έρθουν στην ομάδα, περιμένουμε να συμφωνήσουμε. Δεν έχουμε, όμως, χρόνο και πολλές επιλογές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x