Κύπελλο Ελλάδας

Ουζουνίδης: «Δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο. Θα προσπαθήσουμε στη ρεβάνς»

Ο Ουζουνίδης τόνισε πως ενδεχομένως ο Παναθηναϊκός να αιφνιδιάστηκε από την απόφαση διεξαγωγής, στάθηκε στην ακαταλληλότητα του γηπέδου και δήλωσε πως οι παίκτες του θα προσπαθήσουν για την ανατροπή.

Στην ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου αλλά και στην αρχική εκτίμηση πως το παιχνίδι δεν θα γινόταν στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στη συνέντευξη Τύπου. Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού τόνισε πως παρά τη βαριά ήττα οι παίκτες του θα παλέψουν για την ανατροπή στον επαναληπτικό.

«Λίγο πριν ξεκινήσει το παιχνίδι είχαμε και οι δύο ομάδες την εντύπωση πως δεν θα αρχίσει. Τελικά άρχισε. Σε αυτό το γήπεδο δεν γινόταν να παιχτεί ποδόσφαιρο και περισσότερο ήταν πως θα κάτσουν οι φάσεις. Η Λαμία τις έκανε γκολ εμείς όχι. Η αλήθεια είναι πως οι παίκτες της Λαμίας έδειξαν μεγαλύτερη αποφασιστικότητα. Υπάρχει, όμως, η ρεβάνς και θα προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε το αποτέλεσμα».

Η εικόνα στο δεύτερο μέρος άλλαξε. Πού οφείλεται αυτό; «Είναι το πώς έκατσε το παιχνίδι σε κάθε ομάδα. Εμείς είχαμε ευκαιρίες δεν τις κάναμε γκολ, είχαμε και το δοκάρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x