Κύπελλο Ελλάδας

Ουζουνίδης: «Δεν παίξαμε με ίσους όρους»

Για άνισους όρους στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έκανε λόγο ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ πρόσθεσε πως ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να εστιάσει στο πώς θα γίνει αγωνιστικά δυνατός.

Παράπονα για τη διαιτησία εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, αλλά στάθηκε και στις πολλές χαμένες ευκαιρίες του Παναθηναϊκού.

«Ξέραμε πριν το παιχνίδι πως με όλες τις συνθήκες που θα συναντήσουμε έπρεπε να είμαστε πάρα πολύ καλοί για να προκριθούμε. Στο πρώτο ημίχρονο το κάναμε, αλλά ο ΠΑΟΚ ήταν μπροστά με 1-0 από μια στημένη φάση. Δημιουργήσαμε πάρα πολλές κλασικές ευκαιρίες και εκεί κρίθηκε το ματς. Αν πετυχαίναμε γκολ, δεν θα είχαμε πρόβλημα. Δεχτήκαμε νωρίς το δεύτερο γκολ στο δεύτερο μέρος. Εκεί το μομέντουμ δόθηκε στον αντίπαλο, αλλά όταν είσαι μέσα στο παιχνίδι σού λέει κάποιος άλλος ‘κάτσε να μη διεκδικήσει τίποτα, ας βγάλουμε και κανέναν παίκτη έξω μήπως αλλάξει η κατάσταση’. Δεν μπορώ να έχω παράπονα από τους παίκτες, γιατί οι κανονισμοί του παιχνιδιού δεν ήταν σήμερα ίδιοι. Προσπαθήσαμε, αλλά δεν βάλαμε το γκολ. Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ για την πρόκριση», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Για την επόμενη μέρα στον Παναθηναϊκό τόνισε: «Ο αποκλεισμός μάς τελειώνει έναν στόχο, τα play offs με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο δεν νομίζω πως θα έχουν τόσο μεγάλη σημασία για τη θέση. Να είστε σίγουροι πως τώρα ξεκινά αυτό που πρέπει να φτιάξουμε και να διορθώσουμε. Από αύριο θα πρέπει να βλέπουμε την επόμενη μέρα, να κάνουμε τις επιλογές που πρέπει για να γίνουμε πολύ δυνατοί. Σε πολλά κομμάτια δεν είμαστε τόσο δυνατοί όσο οι αντίπαλοι, άρα αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δημιουργήσουμε μια καλύτερη ομάδα αγωνιστικά. Προχωράμε, οι μεγάλες ομάδες δεν πρέπει να στέκονται σε μια αποτυχία. Από αύριο θα πρέπει όλοι στο σύλλογο να βρούμε τις λύσεις που πρέπει, για να δυναμώσουμε όσο περισσότερο γίνεται, γιατί στο άλλο κομμάτι οι αντίπαλοί μας είναι πιο ισχυροί. Το εννοώ πως τα play offs δεν είναι σημαντικά, αλλά δεν λέω ότι θα είμαστε αδιάφοροι. Απλώς πρέπει να ετοιμάζουμε την επόμενη μέρα».

Κληθείς να δώσει διευκρινήσεις για τις αιχμές του περί διαιτησίας είπε: «Όταν το δεύτερο ματς είναι στην Τούμπα, υπάρχει ατμόσφαιρα και πιέζει τον διαιτητή. Στο 2-0 η κόκκινη κάρτα μάς έβγαλε εντελώς έξω από το παιχνίδι. Δεν ήταν κάρτα, ρε παιδιά, μην μπούμε σε λεπτομέρειες. Θέλαμε ένα γκολ αλλά μετά την αποβολή ήταν δύσκολο να σκοράρουμε. Ποδοσφαιρικά εμείς φταίμε που δεν σκοράραμε στο πρώτο μέρος, Αυτά τα παιχνίδια τα τελειώνεις με ένα γκολ και εμείς φταίμε που δε τελειώσαμε το παιχνίδι».

Ερωτηθείς αν διέκρινε αλαζονεία σε παίκτες του απάντησε: «Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση. Κανείς δεν είπε κάτι. Άλλοι ήταν πιο σίγουροι από μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x