Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Δεν θα κρίνω αυτό που υπήρχε. Είμαι εδώ για να βελτιώσω αυτό που υπάρχει»!

Στο πώς αντιμετωπίζει την κατάσταση στον Παναθηναϊκό αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος στάθηκε και στις δυσκολίες που περιμένουν τους πράσινους στο ματς στην έδρα του Ατρόμητου.

Στο πώς θα βελτιώσει την εικόνα του Παναθηναϊκού στάθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Ο τεχνικός των πράσινων, μιλώντας στη Nova, αναφέρθηκε στα συμπεράσματα που αποκόμισε από το παιχνίδι κόντρα στη Θέλτα, ενώ σχολίασε και την «προβληματική» ευρωπαϊκή πορεία του Τριφυλλιού τα τελευταία χρόνια.

Τέλος, σχετικά με το κυριακάτικο παιχνίδι στην έδρα του Ατρόμητου, υποστήριξε μεταξύ άλλων πως δεν αποτελεί πλεονέκτημα για τους πράσινους το γεγονός πως οι Περιστεριώτες θα αγωνιστούν χωρίς την παρουσία του κόσμου τους.

Αναλυτικά:

Για την κακή ευρωπαϊκή πορεία του Παναθηναϊκού: «Δεν είναι τυχαίο. Σημαίνει πως κάτι λάθος γίνεται, όταν έχεις να κερδίσεις τέσσερα χρόνια. Δεν ήμουν εδώ για να ξέρω τι έγινε στραβά. Σίγουρα δεν μας τιμάει όλους όσους βρισκόμαστε εδώ. Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει διαφορετικά και πρέπει να το αλλάξουμε. Οι εποχές μπορεί να είναι άλλες και τα οικονομικά μεγέθη σε σχέση με τις μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Πρέπει να βελτιωθούμε σε πολλά επίπεδα, ώστε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις που υπάρχουν».

Για την κατάσταση της ομάδας:
«Δεν θα κρίνω αυτό που υπήρχε. Πρέπει να βελτιώσω αυτό που υπάρχει αυτή την στιγμή. Ο κάθε προπονητής έχει την δική του φιλοσοφία. Εγώ σίγουρα έχω διαφορετική. Θέλω οι παίκτες όσο το δυνατόν πιο γρήγορα να έρθουν στο δικό μου σκεπτικό».

Για το ματς με την Θέλτα: «Είδα κάποια παιδιά που δεν είχαν χρόνο συμμετοχής. Είδα και καλά και άσχημα. Δεν θα είχα την ευκαιρία να τα δω στα άλλα παιχνίδια που είναι πιο σημαντικά. Θα μιλήσω με τον πρόεδρο, θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Αυτά, όμως, μένουν μέσα στην ομάδα. Το σίγουρο είναι πως θέλουμε να βελτιώσουμε την εικόνα της ομάδας. Από κει και πέρα, ήταν ένα ευρωπαϊκό παιχνίδι. Ήρθε όμως σε μια στιγμή με πολλές ιδιαιτερότητες και το είδαμε διαφορετικά. Η Ευρώπη είναι Ευρώπη. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε αλλά κερδίσαμε κάποια άλλα πράγματα. Η ήττα δεν πρέπει να είναι αποδεκτή από κανέναν. Έχουμε έναν στόχο και είναι το ματς της Κυριακής. Πρέπει να βελτιωθούμε. Η επόμενη μέρα είναι πιο σημαντική. Αν κάναμε κάτι καλό πρέπει να το κάνουμε καλύτερο, αν κάναμε κάτι κακό πρέπει να το βελτιώσουμε».\

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: «Δεν είναι καλό για καμία ομάδα να μην έχει κόσμο στο γήπεδο. Ο Ατρόμητος έχει αυτοπεποίθηση και αυτό φαίνεται από το ότι αν και βρίσκεται πίσω στο σκορ, δεν εγκαταλείπουν. Δεν είναι έκπληξη η καλή πορεία αλλά η κακή στην αρχή της χρονιάς. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και περιμένω καλή αντίδραση από τους παίκτες μου, να παίξουν όσο πιο καλά γίνεται για να πάρουμε την νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x