Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Είμαστε καλή ομάδα, που μπορεί να διεκδικήσει πράγματα και αυτό πρέπει να κάνουμε»

Την έναρξη της Σούπερ Λίγκας και τους στόχους του Παναθηναϊκού σχολίασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, τονίζοντας πως δεν επηρεάζεται από τις απουσίες ενόψει της πρεμιέρας. Τι είπε για Τσάβες και Γιόχανσον.

Δυναμικά ξεκινάει τη σεζόν ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος σχολίασε τους υψηλούς στόχους του Παναθηναϊκού στις δηλώσεις του ενόψει της πρεμιέρας της Σούπερ Λίγκας.

Ο τεχνικός των πράσινων μίλησε για τα προβλήματα απουσιών που αντιμετωπίζει, σχολίασε τις ευρωπαϊκές εμφανίσεις των «πράσινων» και έστειλε το μήνυμά του στον κόσμο του συλλόγου.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για την έναρξη του πρωταθλήματος: «Ξεκινάμε με μείον βαθμούς. Είναι ένας κανονισμός που δεν είναι δίκαιος, όχι μόνο για εμάς, πέρυσι ήταν για τον ΠΑΟΚ. Δεν είναι δίκαιο, γιατί δεν ξεκινάς από την ίδια αφετηρία με τους υπόλοιπους. Όταν γίνεται κάτι σε μια σεζόν πρέπει να τιμωρείσαι για την ίδια σεζόν, όχι για την επόμενη. Ο κανονισμός πρέπει να αλλάξει, για να υπάρξει ισότητα.

Όσο για την πρεμιέρα, πάντα όταν αρχίζει το πρωτάθλημα έχεις φιλοδοξίες και στόχους. Θέλουμε να ξεκινήσουμε νικηφόρα, για να μπορέσουμε να δούμε τη συνέχεια όπως πρέπει».

Για τις ενθαρρυντικές εμφανίσεις του Παναθηναϊκού και το αν ήρθε η ώρα του να σηκώσει το πρωτάθλημα: «Είναι πολύ νωρίς ακόμα να μιλάμε για αυτό. Άλλα τα παιχνίδια του πρωταθλήματος και άλλα της Ευρώπης. Είναι άλλος ο ρυθμός και το στιλ παιχνιδιού. Δεν πρέπει να παρασυρθούμε, οι συνθήκες που επικρατούν είναι εντελώς διαφορετικές. Είμαστε καλή ομάδα, που μπορεί να παίξει καλά, να διεκδικήσει πράγματα και αυτό θα κάνουμε. Αν τα καταφέρουμε θα φανεί στο τέλος».

Για τα προβλήματα που υπάρχουν ενόψει του ματς με τον Πλατανιά: «Δεν είναι εύκολο, αλλά δεν μπορούμε να μένουμε πίσω. Δεν πρέπει να μείνουμε στην εμφάνιση του ματς με την Μπιλμπάο. Χάσαμε, άρα κάναμε κάποια λάθη. Θα πρέπει να τα διορθώσουμε. Δείχνουμε ότι έχουμε καλά στοιχεία σαν ομάδα, πρέπει να τα διατηρήσουμε και να τα βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο. Είμαστε συνηθισμένοι στα προβλήματα, θα δούμε ποιος θα παίξει. Είμαστε μεγάλη ομάδα, έχουμε στόχους και όταν είσαι έτσι δεν μπορείς να παραπονιέσαι, πρέπει να δουλέψεις πάνω σε αυτό που έχεις και να διεκδικείς το καλύτερο στα παιχνίδια».

Για τους Γιόχανσον και Τσάβες: «Σίγουρα θα μπορέσουν να βοηθήσουν, δεν ξέρω όμως αν θα είναι από την αρχή του ματς ή αν θα μπουν στη συνέχεια. Από όσα έχουμε δει μέχρι στιγμής είναι σε ένα επίπεδο που μπορούν να βοηθήσουν».

Για το επίπεδο του πρωταθλήματος: πάντα λέμε ότι περιμένουμε να είναι πιο ανταγωνιστικό, αλλά στην πορεία αλλάζουν οι ισορροπίες. Ελπίζω να γίνουν καλά παιχνίδια και να κερδίζει ο καλύτερος»

Για το ποιον θεωρεί βασικό ανταγωνιστή του Παναθηναϊκού: «Όλες τις ομάδες. Τον Ολυμπιακό ως πρωταθλητή των τελευταίων χρόνων, τον ΠΑΟΚ που έχει δυναμώσει, η ΑΕΚ είναι καλή και ο Πανιώνιος έχει κρατήσει μια ισορροπία. Οι ομάδες της πεντάδας πιστεύω πως θα είναι οι ίδιες που θα ξεχωρίσουν. Αυτό φαίνεται από τις κινήσεις που έχουν γίνει μέχρι τώρα. Πάντα μέσα σε ένα πρωτάθλημα υπάρχουν εκπλήξεις, από ομάδες που δεν περιμένεις. Το σίγουρο είναι ότι θα υπάρχει ανταγωνισμός, θα φανεί πόσο μεγάλος».

Για το μήνυμα που θέλει να στείλει στον κόσμο του Παναθηναϊκού: «Πρέπει να είναι κοντά στην ομάδα. Η ομάδα δημιουργείται ξανά από την αρχή, έχουν γίνει πολλές αλλαγές. Θέλουμε να είναι κοντά και να αγαπούν την ομάδα, έχουν δείξει ότι μπορούν και είναι όλο αυτό το διάστημα κοντά στους παίκτες. Αυτό το θέλουμε συνέχεια. Πρέπει όμως κι εμείς να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καλά και να δείχνουμε πράγματα μέσα στο γήπεδο. Ο κόσμος για αυτό έρχεται. Θέλει να βλέπει μια ομάδα που παίζει, που διεκδικεί τα αποτελέσματα, που προσπαθεί. Μπορεί να κερδίσεις ή να χάσεις, ποδόσφαιρο είναι, αλλά ο κόσμος θέλει να βλέπει την ομάδα του να διεκδικεί ό,τι καλύτερο μπορεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x