Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Είναι μια δικαίωση για τους πάντες στον Πανιώνιο»!

Επιβράβευση για όλους στον Πανιώνιο τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης πως είναι η άδεια που εξασφάλισε η ομάδα της Νέας Σμύρνης.

Ικανοποιημένος από την αδειοδότηση του Πανιωνίου, εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στα panionianea.gr.

Αρχικά, είπε: «Είναι κάτι που δικαιούμασταν. Είναι μία δικαίωση για τους πάντες και ειδικά για τους παίκτες, για όσα πετύχαμε τη φετινή σεζόν. Αποτελεί επιβράβευση για όλους στον σύλλογο, από τον πρόεδρο μέχρι τον κάθε υπάλληλο στα γραφεία. Είναι σημαντική μέρα για τον κόσμο του Πανιωνίου και φυσικά για όλους στον σύλλογο».

Για το αν περίμενε την ευτυχή κατάληξη, τόνισε: «Εγώ το περίμενα, ναι, γιατί έβλεπα τις μεγάλες προσπάθειες που γίνονταν από την διοίκηση. Χαίρομαι που όλα πήγαν καλά».

Για τους αγώνες των πλέι οφ, δήλωσε: «Μπορεί ο στόχος μας να ήταν να μπούμε στην πεντάδα, όμως από τη στιγμή που θα μπούμε σε τέτοια παιχνίδια, θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε και άλλα πράγματα. Αυτά τα παιχνίδια θα δώσουν έξτρα κίνητρο στα παιδιά. Είτε, τελικά, πετύχουμε κάτι παραπάνω είτε όχι, οι νεαροί ποδοσφαιριστές μας κερδισμένοι θα βγουν, καθώς θα κερδίσουν επιπλέον εμπειρίες».

Για την Ευρώπη: «Γι’ αυτό το θέμα είναι νωρίς να μιλήσουμε. Να παίξουμε πρώτα στα πλέι οφ, να τελειώσουμε και αργότερα θα έρθει και αυτή η ώρα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x