Stoiximan Super League

Ουζουνίδης για Τσάβες: «Τον βλέπεις τον παίκτη τι πάθος βγάζει όταν πανηγυρίζει»!

Στάζει -ήδη- μέλι για τον Τσάβες ο Ουζουνίδης! Στο περιθώριο της συν. Τύπου για το ματς με την Αθλέτικ, ο κόουτς του Παναθηναϊκού εξήρε την προσωπικότητά του -κάνοντας παραστατικά τον πανηγυρισμό του

Τους λόγους που… επέμενε, για την απόκτηση του Αντρές Τσάβες, εξήγησε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, μιλώντας στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου, για την πρώτη αναμέτρηση με την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, λοιπόν, εξήγησε τι ήταν αυτό που είδε στον Αργεντινό και έκρινε πως αποτελεί τον ιδανικό αντικαταστάτη του Μάρκους Μπεργκ.

«Θα δούμε στο γήπεδο τι θα κάνει, αλλά τον βλέπεις τον παίκτη. Έχει ισχυρή προσωπικότητα. Τον βλέπεις τι πάθος βγάζει όταν πανηγυρίζει!

Χρειαζόμασταν ένα σημείο αναφοράς, ο Παναθηναϊκός είμαστε, πρέπει να έχουμε τέτοιους παίκτες, με προσωπικότητα. Ο Τσάβες δεν έρχεται από το πουθενά. Στην Μπόκα Τζούνιορς και τη Σάο Πάουλο έχει παίξει. Για να σταθεί εκεί, έχει προσωπικότητα
», είπε, αρχικά, ο Έλληνας προπονητής και μάλιστα, όταν σχολίασε τον τρόπο που πανηγυρίζει ο Τσάβες, έκανε παραστατικά με τα χέρια του ο ίδιος την κίνηση, σφίγγοντας τις γροθιές του!

Στη συνέχεια, είπε: «Έχει το γκολ, είναι εργατικός, πιέζει παντού, είναι παίκτης ομάδας και έχει τα στοιχεία που θέλαμε».

Όσο για την αυτοπεποίθηση που έδειξε ο Λατινοαμερικανός στις δηλώσεις του, κατά την άφιξή του, σημείωσε: «Είναι φυσιολογικό, μεγάλο κλαμπ είμαστε.

Δεν μπορούμε να είμαστε ηττοπαθείς
»!

Τέλος, πρόσθεσε για την Αθλέτικ Μπιλμπάο: «Όλοι ξέρουμε τι ομάδα είναι η Μπιλμπάο. Είναι καλή ομάδα, αλλά δεν είναι ομάδα που δεν μπορείς να νικήσεις. Γιατί να μην έχουμε αυτοπεποίθηση; Μπορούμε να την κερδίσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x