Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη θέληση των παικτών»

Την ικανοποίησή του για τη διάθεση που έδειξαν οι ποδοσφαιριστές του κυρίως στο β' ημίχρονο εξέφρασε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του Παναιτωλικού.

Η διάθεση και η θέληση που έδειξαν οι παίκτες του ήταν τα στοιχεία -πέραν της νίκης- που ικανοποίησαν τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως δήλωσε στην κάμερα της NOVA μετά τη νίκη επί του Παναιτωλικού.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Περίμενα ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι γιατί αντιμετωπίζαμε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο όπως ο Παναιτωλικός, ενώ είχαμε καταναλώσει μεγάλη ενέργεια στο ματς Κυπέλλου κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

Αυτό φάνηκε κυρίως στους μεσοεπιθετικούς μας, που κόντρα σε μια κλειστή άμυνα δεν είχαμε φρεσκάδα και ενέργεια. Αυτό είπα και στους ποδοσφαιριστές μου στο ημίχρονο. Πρέπει για τα επόμενα 45' να δώσουμε ό,τι μπορούμε και όσες δυνάμεις είχαμε. Μετά το πρώτο γκολ βρήκαμε τους διαδρόμους και με μια σπουδαία επέμβαση και πετύχαμε κι άλλα γκολ. Είμαι ικανοποιημένος από τη διάθεση και τη θέληση των παικτών. Πρέπει να βελτιώσουμε κάποια πράγματα, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο.

Για το δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός πετυχαίνει τέσσερα γκολ: «Έχουν έρθει κάποιοι παίκτες, βγαίνουν κάποιες φάσεις πολύ πιο εύκολα, λόγω ικανότητας, τεχνικής και ευφυΐας αυτών των ποδοσφαιριστών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x