Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Ήταν αναγκαία η πώληση του Μπουμάλ»

Απαραίτητη χαρακτήρισε την πώληση του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος προανήγγειλε τρεις μεταγραφές, ενώ αναφέρθηκε και στην κυριαρχία του Πανιωνίους στο ματς με τον Ηρακλή.

Στην δουλειά που γίνεται στον Πανιώνιο και στην ανάγκη για πώληση παικτών αναφέρθηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί του Ηρακλή.

Ο τεχνικός των κυανέρυθρων σχολίασε την καλή εικόνα που έδειξε η ομάδα του, αλλά και την γενικότερη εικόνα που έχει δείξει φέτος στο πρωτάθλημα, τονίζοντας την αισιοδοξία για μια καλή συνέχεια.

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Nova:

«Κάναμε πολύ μεγάλη προσπάθεια. Τα παιδιά δούλεψαν πάρα πολύ και ο αντίπαλος δε μας απείλησε καθόλου. Τους το είπα και στο ημίχρονο, ήταν θέμα χρόνου να μπει το γκολ. Θεώρησα πως είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι του δευτέρου γύρου, γιατί είναι ανάμεσα σε ματς με πιο δύσκολες ομάδες. Αυτή η νίκη, σε συνδυασμό με τα χθεσινά αποτελέσματα, θα μας δώσουν ώθηση για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια»,

Όσο για την μεταγραφή του Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό είπε: «Πάντα μέσα από ένα σύνολο ξεχωρίζουν και κάποιοι παίκτες. Ο Μπουμάλ έκανε ένα πολύ καλό πρωτάθλημα και ήταν αναγκαίο για μας να φύγει. Ήταν απαραίτητη η πώλησή του. Είμαι υπερήφανος γι' αυτά τα παιδιά που δουλεύουν στο γήπεδο».

Στην συνέχεια μίλησε στην συνέντευξη Τύπου, όπου τόνισε την αισιοδοξία που δίνουν για την συνέχεια τέτοιες εμφανίσεις, αλλά και για τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν.

«Είναι μια πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα μου. Είχαμε μία δύσκολη σειρά αγώνων και η νίκη ήταν επιτακτική. Ήμασταν πολύ καλοί, τρέξαμε, δημιουργήσαμε ευκαιρίες και δεν επιτρέψαμε στον Ηρακλή να μπει στην περιοχή μας.

Αν συνεχίσουμε έτσι, μπορούμε να βλέπουμε με μεγάλη αισιοδοξία τη συνέχεια στο πρωτάθλημα. Έχουμε αδυναμίες και πιστεύω πως πρέπει να προσθέσουμε δύο-τρεις παίκτες στο ρόστερ για να γίνουμε ακόμα πιο δυνατοί
», σχολίασε αρχικά, ενώ σχετικά με την πώληση παικτών είπε:

«Το έχουμε ξαναπεί ότι έχουμε στόχο να σωθούμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και έπειτα να βγάλουμε παίκτες που θα μπορέσουμε να πουλήσουμε για να βελτιώσουμε τα οικονομικά του συλλόγου.

Είμαστε σε καλό δρόμο και νομίζω πως πολύ σύντομα αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για παίκτες μας. Σίγουρα, η ομάδα δείχνει πως έχει συγκεντρώσει ικανοποιητικούς βαθμούς, τώρα το πού θα τερματίσουμε θα το δούμε στην πορεία. Ό,τι καλύτερο έρθει θα είναι φυσικά αποδεκτό από εμάς
».

Όσο για την μεταγραφική ενίσχυση, τόνισε: «Είμαστε κοντά στην απόκτηση τριών παικτών. Ένας σε κάθε θέση. Θα γεμίσουμε το ρόστερ μας και θα βάλουμε στην ομάδα παίκτες με στοιχεία που μας λείπουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x