Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Με σκληρή δουλειά θα είμαστε καλύτεροι»

Σκληρή δουλειά και να κλείσουν τα αυτιά τους σε ό,τι ακούγεται ζήτησε από τους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Μαρίνος Ουζουνίδης. Διαβάστε τι τους είπε στην ομιλία του στη χθεσινή «πρώτη» της ομάδας.

Να κλείσουν τα αυτιά τους σε ό,τι ακούγεται σχετικά με την ομάδα και να συγκεντρωθούν στην σκληρή δουλειά ζήτησε από τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην πρώτη προπόνηση του Παναθηναϊκού με τον Έλληνα τεχνικό, μάλιστα, να τους μεταφέρει τη βεβαιότητα ότι η ομάδα θα μπορέσει να είναι καλύτερη από πέρσι.

«Ξεκινάμε μία νέα σεζόν και θέλω να ξέρετε ότι μέσω της σκληρής δουλειάς μπορούμε να κάνουμε μία καλή ομάδα. Η δουλειά μας είναι να τα δίνουμε όλα καθημερινά για το σύλλογο και θέλω να κλείνουμε όλοι τα αυτιά μας σε ό,τι κι αν λέγεται ή γράφεται. Εγώ θέλω να πιστεύουν ότι τα πράγματα είναι τραγικά, αλλά δεν είναι τόσο τραγικά τα πράγματα όσα τα παρουσιάζουν έξω», ανέφερε και συνέχισε:

«Είμαστε στον Παναθηναϊκό και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα και να ξέρετε ότι η ομάδα με σκληρή δουλειά μπορεί να είναι καλύτερη από πέρυσι», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x