Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Με τόσες χαμένες ευκαιρίες, φταίμε μόνο εμείς»

Καμία διάθεση για δικαιολογίες δεν είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ηρακλή, τονίζοντας ότι η απώλεια χαμένων ευκαιριών αποτελεί ευθύνη μόνο του Παναθηναϊκού.

Δεν θέλησε να ψάξει για δικαιολογίες ο Μαρίνος Ουζούνιδης μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκου κόντρα στον Ηρακλή και στάθηκε στις χαμένες ευκαιρίες των παικτών του, τονίζοντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου ότι για τις χαμένες ευκαιρίες φταίει μόνο η ομάδα του.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι στο οποίο χωρίς να απειληθούμε, χάσαμε δύο βαθμούς. Δεν καταφέραμε να το τελειώσουμε και ισοφαριστήκαμε στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου. Δεν παίξαμε καλά, αλλά όταν έχεις 3 τετ α τετ και δεν νικάς, δεν φταίει κανείς άλλος, παρά μόνο εσύ».

Για το γκολ που δέχθηκε ο Παναθηναϊκός: «Δεν μπήκε ένα δεύτερο γκολ για να κλειδώσουμε τη νίκη, αλλά δεν επιτρέπεται να τρώμε τέτοια γκολ, όπως αυτό που φάγαμε. Είναι απογοητευτικό για μία ομάδα όπως ο Παναθηναϊκός».

Για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό: «Είναι ένα ξεχωριστό παιχνίδι, που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα. Δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Αλλά τι να το κάνω, σήμερα πετάξαμε δύο βαθμούς. Το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός είναι διαφορετικό ματς και θα το δούμε από εδώ και πέρα».

Για την εμφάνιση του Ηρακλή: «Δεν με αιφνιδίασε ο Ηρακλής, τον περίμενα καλύτερο, να πω την αλήθεια. Σήμερα, φταίμε καθαρά εμείς. Εύχομαι καλή τύχη στον Ηρακλή, γιατί έχει δύσκολη συνέχεια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x