Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Περιμένουμε την άδεια την Τετάρτη»

Ευχάριστα νέα από το μέτωπο της άδειας πιστεύει ότι θα έχει ο Πανιώνιος σύμφωνα με τα λεγόμενα του Μαρίνου Ουζουνίδη, λέγοντας ότι υπάρχει αισιοδοξία εν όψει της απόφασης της Τετάρτης.

Την απόφαση της Δευτεροβάθμιας Επιτροπής αρμόδια για τις αδειοδοτήσεις αναμένουν όλοι στον Πανιώνιο, όπως τόνισε στη συνέντευξη τύπου μετά την ήττα από τον Ατρόμητο ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός εξέφρασε την άποψη της διοίκησης ότι τελικά θα εξασφαλιστεί η άδεια, τονίζοντας παράλληλα τη σιγουριά ότι εφόσον οι Νεοσμυρνιώτες συμμετάσχουν στη διαδικασία μπορούν να κάνουν ζημιές.

Αναλυτικά:

«Το πιο σημαντικό παιχνίδι για εμάς είναι την Τετάρτη. Περιμένουμε να βγει η απόφαση να δούμε τι θα γίνει. Στο σημερινό παιχνίδι είδαμε και άλλα παιδιά και πρέπει να δούμε όλους τους παίκτες μας. Δώσαμε την ευκαιρία και σε παιδιά να κάνουν το ντεμπούτο τους σήμερα.

Έγιναν και κάποιες αλλαγές για να προστατεύσουμε παίκτες από κάρτες. Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο για ότι μας έχει δώσει όλη τη χρονιά, μακάρι να πάνε όλα καλά την Τετάρτη και να τους δώσουμε και άλλες χαρές».

Για την άδεια: «Μέσα στο γήπεδο πήραμε αυτό που αξίζαμε και η διοίκηση ξέρω ότι έκανε μεγάλη προσπάθεια. Μιλώντας με του ανθρώπους στη διοίκηση νομίζω ότι τελικά θα την πάρουμε την άδεια. Αν είμαστε νόμιμοι ας την πάρουμε, αν όχι τότε να μην την πάρουμε».

Για τη σεζόν: «Κρατάμε όλη τη χρονιά. Πολλές φορές λέγαμε να μην τελειώσει αυτή η χρονιά. Εμείς πιστεύουμε ότι μπορούν να έρθουμε και άλλες χαρές στα παιχνίδια των play off αν παίξουμε. Αν είμαστε καλά μπορούμε να είμαστε η έκπληξη στα play off, δεν ξέρω πόσο, αλλά μπορούμε να κάνουμε ζημιές. Όλα εξαρτώνται από την αδειοδότηση και για τη νέα σεζόν για τους παίκτες. Το έχω πει πολλές φορές, Πανιώνιος είμαστε και ό,τι δυσκολίες και να έρθουν θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x