Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Πιο κοντά, αλλά δεν τελειώσαμε…»

Βήμα για τη σωτηρία αποτέλεσε για τον Πανιώνιο η νίκη με 4-2 επί της Βέροιας, αλλά ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρά την ικανοποίησή του κρατά χαμηλούς τόνους.

Τα εύσημα στους παίκτες του απένειμε ο Μαρίνος Ουζουνίδης μετά τη νίκη του Πανιωνίου επί της Βέροιας με 4-2 τονίζοντας πως ο στόχος της παραμονής είναι πλέον πιο κοντά, αλλά δεν έχει ακόμη επιτευχθεί.

«Αυτοί που δικαιούνται να χαίρονται σήμερα είναι οι ποδοσφαιριστές. Μία ομάδα με τον μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στον δεύτερο γύρο ανταποκρίνεται με τον καλύτερο τρόπο. Δεν έχουμε τελειώσει, όμως είμαστε κοντά στο να καταφέρουμε τον στόχο μας κάτι που στην αρχή φαινόταν πολύ δύσκολο. Ποτέ δεν ξεχνάμε την φανέλα που υπάρχει και την δυναμική της ομάδας. Καθαρά ημέρα δική τους ήταν, των παιδιών» ήταν τα πρώτα λόγια του τεχνικού των Νεοσμυρνιωτών, που πρόσθεσε: «Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς, βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Ευτυχίσαμε να ισοφαρίσουμε στο πρώτο ημίχρονο και μετά δεν είχα ανησυχία για το αποτέλεσμα. Έχουμε ένα ακόμα παιχνίδι τώρα την Κυριακή με τη Νίκη, που δεν θα γίνει και είναι σημαντικό που δεν θα δεχτούμε εκτός έδρας γκολ (σ.σ. γέλια). Δεν πετάμε στα σύννεφα ακόμα. Συνεχίζουμε για να γελάσουμε όλοι μαζί στο τέλος», τόνισε. «Το όριο για την παραμονή δεν μπορείς να το ξέρεις. Μπορούν να έρθουν αποτελέσματα που δεν τα περιμένουμε. Όταν παίζεις την ζωή σου δίνεις παραπάνω. Εμείς θέλουμε να πάρουμε τουλάχιστον δύο παιχνίδια σε αυτά που απομένουν. Δεν είναι εύκολο, αλλά είμαστε καλή ομάδα», πρόσθεσε.

Κληθείς να σχολιάσει την αλλαγή θέσης στους Φούντα και Κολοβό είπε: «Είδαμε κάποια κενά στην αρχή, γι’ αυτό αλλάξαμε πλευρά σε Φούντα, Κολοβό. Μας βοήθησε τελικά η αλλαγή αυτή. Σήμερα μπήκαν τα γκολ. Είχαμε την ρέντα που έπρεπε. Ο Πανιώνιος δημιουργεί πάρα πολλές ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε καλούς παίκτες και δεν γίνεται συνεχώς να μην μπαίνουν τα γκολ. Ήμασταν αποτελεσματικοί. Στα τελευταία δέκα παιχνίδια έχουμε μόνο μία ήττα με την Καλλονή. Στον δεύτερο γύρο η εικόνα της ομάδας είναι πολύ καλή και μιλάω σαν εμφάνιση ομάδας».

Από την άμυνα της ομάδας του, πάντως, είχε κάποια παράπονα. «Δεχτήκαμε δύο γκολ χωρίς πολλές φάσεις του αντιπάλου. Η αλήθεια είναι πως δεχόμαστε κάποια γκολ, αν και στα τελευταία ματς είχαμε βελτίωση», τόνισε.

Τέλος, για την επιστροφή του Γιάννου στα γκολ μετά από οκτώ αγώνες, τόνισε: «Όλοι οι επιθετικοί έχουν περιόδους που δεν τους πάει. Του είχα πει να έχει αυτοπεποίθηση και πίστη στον εαυτό του και τα γκολ θα έρθουν».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x