Κύπελλο Ελλάδας

Ουζουνίδης: «Πρέπει να υπάρχει σεβασμός στον Παναθηναϊκό»!

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναφέρθηκε στην εικόνα του Παναθηναϊκού στην Πάτρα κι άφησε αιχμές σχετικά με την συμπεριφορά μερίδας οπαδών της Παναχαϊκής.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης τόνισε πως ο Παναθηναϊκός έριξε στροφές στο δεύτερο ημίχρονο επειδή ακολουθεί το ματς απέναντι στον Πανιώνιο, έδωσε συγχαρητήρια στην Παναχαϊκή αφήνοντας βέβαια αιχμές για την συμπεριφορά μιας μερίδας οπαδών.


«Θέλαμε να παίξουμε άνετα να κυκλοφορούσαμε την μπάλα, να κάνουμε αλλαγές. Κρατάω το πρώτο ημίχρονο, αλλά κάναμε ένα χαζό πέναλτι από το πουθενά και δώσαμε την ευκαιρία στον αντίπαλο να σκοράρει.

Θέλουμε να δούμε τι γίνεται με τον Άλτμαν που φάνηκε πως έχει ένα πρόβλημα. Για εμάς είναι σημαντικό το ματς της Κυριακής. Φάνηκε εξάλλου και στο δεύτερο ημίχρονο ότι κατεβάσαμε στροφές.

Έχει καλή ομάδα η Παναχαϊκή. Συγχαρητήρια στον προπονητή της. Βέβαια, ο κόσμος πρέπει να σέβεται τον αντίπαλο, η Παναχαϊκή έχει μεγάλη ομάδα, έχει μεγάλη ιστορία, αλλά κάποια πράγματα πρέπει να είναι πιο φυσιολογικά. Πρέπει να υπάρχει σεβασμός… παίζεις κόντρα στον Παναθηναϊκό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x