Stoiximan Super League

Ουζουνίδης σε Μολέδο: «Πάρε μια απόφαση και πες μου...»

Συζήτηση με τον Ροντρίγκο Μολέδο είχε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που ζήτησε από τον Βραζιλιάνο να πάρει μια απόφαση σχετικά με το μέλλον του στον Παναθηναϊκό και να τον ενημερώσει.

Είναι δεδομένο ότι ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιθυμεί την παραμονή του Ροντρίγκο Μολέδο στον Παναθηναϊκό, μιας και για τον Έλληνα τεχνικό, ο Βραζιλιάνος, μπορεί να βοηθήσει αρκετά τη νέα σεζόν.

Ο Μολέδο, βρέθηκε χθες στην προπόνηση της ομάδας στο Κορωπί και είχε κουβέντα με τον Ουζουνίδη. Ο Έλληνας τεχνικός του είπε ότι τον θέλει στην ομάδα, αλλά του ζήτησε να ξεκαθαρίσει τι θέλει ο ίδιος να κάνει και να τον ενημερώσει για τις προθέσεις του.

Οι πιθανότητες πάντως, είναι αρκετές για την παραμονή του Βραζιλιάνου στο «τριφύλλι» και τη νέα σεζόν, αφού δεν υπάρχει καμία εξέλιξη όσον αφορά το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας.

Οι Τούρκοι δεν έκαναν προσφορά μεγαλύτερη από την αρχική που ήταν 1,4 εκατ. ευρώ και ο Παναθηναϊκός δεν προχώρησε σε συζητήσεις για ενδεχόμενη πώληση του παίκτη.

Πλέον το σημαντικό είναι η πρόθεση του παίκτη και για αυτό ο Ουζουνίδης του ζήτησε μια οριστική απάντηση για να ξέρει αν μπορεί να τον υπολογίζει ή όχι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x