Stoiximan Super League

Ουζουνίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Μου αρέσει ο Μασούντ, αλλά…»

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης επιβεβαίωσε πως ο Σοτζέι Μασούντ είναι ένας παίκτης που δεδομένα ενδιαφέρει τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει ακόμα… ζουμί στην υπόθεση.

Μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι πιθανή μεταγραφή του Σοτζέι Μασούντ στον Παναθηναϊκό, όπως παραδέχθηκε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο προπονητής του τριφυλλιού επιβεβαίωσε πως του αρέσει πολύ ο Ιρανός μεσοεπιθετικός, ωστόσο το γεγονός πως καλύπτει θέση ξένου, τρενάρει... αρκετά την υπόθεση, μέχρι να ξεκαθαρίσει και το τι μέλλει γενέσθαι με τους υπάρχοντες ξένους στο ρόστερ.

«Ενδιαφερθήκαμε τον Γενάρη. Πρέπει να δούμε και τις θέσεις των ξένων. Ο Μασούντ είναι ξένος. Κοιτάμε και άλλους ποδοσφαιριστές. Εμένα σαν ποδοσφαιριστής μου αρέσει, αλλά από εκεί μέχρι να έρθει υπάρχει διαφορά. Μπορείς να βρεις παίκτες με καλά στοιχεία και να τους εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει την πολυτέλεια να περιμένει, αλλά οι συνθήκες είναι τέτοιες. Αν δεν έχουμε απώλειες σε παίκτες βασικού κορμού, θα είναι πιο εύκολα τα πράγματα για μας. Για παράδειγμα, αν φύγει Μολέδο δεν είναι εύκολο να βρεις έναν παίκτη τέτοιου επιπέδου. Αν φύγει ο Τελάντερ μπορεί να κοιτάξουμε μια ακόμη επιλογή στόπερ», ανέφερε σχετικά για τον άσο του Πανιωνίου ο Ουζουνίδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x