Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Τα καταφέραμε σε μία δύσκολη σειρά αγώνων»

Ικανοποιημένος από τη νέα νίκη του Παναθηναϊκού κόντρα στον Πανιώνιο (είχαν προηγηθεί αυτές με Ολυμπιακό-ΑΕΚ) εμφανίστηκε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ο οποίος έστειλε σύνθημα για ακόμα καλύτερα πράγματα!

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ικανοποιημένος ο Μαρίνος Ουζουνίδης, από τη στιγμή που η ομάδα του έβγαλε απολύτως πετυχημένα τη δύσκολη σειρά αγώνων με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και σήμερα Πανιώνιο.

Ο κόουτς του Παναθηναϊκού επιχείρησε να αναλύσει την εικόνα των παικτών του, ενώ έστειλε σύνθημα για ακόμα καλύτερα πράγματα στο εγγύς μέλλον.

Οι δηλώσεις Ουζουνίδη στην κάμερα της NOVA

«Μετά από τα συνεχόμενα ντέρμπι με Ολυμπιακό, ΑΕΚ, σήμερα δεν είχαμε την ενέργεια που θα θέλαμε απέναντι σε μία οργανωμένη ομάδα. Ξεκινήσαμε καλά και είχαμε το δοκάρι του Βιγιαφάνιες, όπου αν είχε γίνει γκολ, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά. Στη συνέχεια, γίναμε βιαστικοί, ήμασταν μονότονοι και γίναμε νευρικοί με κάποιες αποφάσεις. Ήταν μια σημαντική νίκη σε μια σειρά δύσκολων αγώνων. Όταν παίζεις συνεχόμενα ματς με Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Πανιώνιο δεν είναι καθόλου εύκολο, όμως εμείς τα καταφέραμε. Στη συνέχεια θα φρεσκάρουμε την ομάδα μας για να παρουσιαστούμε καλύτεροι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x