Stoiximan Super League

Ουζουνίδης: «Τώρα σκεφτόμαστε μόνο τον Ηρακλή, όχι τον Ολυμπιακό»

Μόνο το ματς κόντρα στον Ηρακλή σκέφτονται στον Παναθηναϊκό και όχι το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπως ξεκαθάρισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προσθέτοντας ότι η ομάδα του θέλει ακόμα αρκετή δουλειά.

Να βγάλουν εντελώς από το μυαλό τους το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό και να αφοσιωθούν πλήρως σε αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Ηρακλή κάλεσε τους παίκτες του ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Μιλώντας στην κάμερα της NOVA ο προπονητής του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε ακόμα στη βελτίωση που χρειάζεται η ομάδα του, αλλά και στον κόσμο για τον οποίο τόνισε ότι είναι στόχος για τον ίδιο και τους παίκτες του να τον ξαναφέρουν στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το τι έχει αλλάξει στην ομάδα: «Όσο περνάει ο καιρός είναι λογικό να έχουμε όλο και καλύτερους αυτοματισμούς. Να έχουμε τον χρόνο να δουλέψουμε κάποια πράγματα. Οι παίκτες γνωρίζονται καλύτερα μεταξύ τους. Αρχίζουν να καταλαβαίνουν τι πρέπει να κάνουν στις φάσεις του παιχνιδιού, οπότε βγαίνουν εύκολα κάποια πράγματα».

Για το αν οι εμφανίσεις θα φέρουν ξανά τον κόσμο στο γήπεδο: «Αυτός είναι ο στόχος. Μπάλα παίζουμε για την ομάδα και για τον κόσμο. Αυτό είναι που θέλουμε, να έρθει ξανά σιγά-σιγά ο κόσμος στο γήπεδο. Αλλά όπως έχω και άλλη φορά για να γίνει αυτό θα πρέπει και εμείς να είμαστε ευχαριστημένοι απ' αυτό που δουλεύουμε και εμφανίζουμε μέσα στο γήπεδο. Όταν θα είμαστε και εμείς ευχαριστημένοι, νομίζω ότι ο κόσμος θα πιστέψει και πάλι την ομάδα, θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του και είναι σίγουρο πάντα ότι ο κόσμος είναι αυτός που σου δίνει το κάτι παραπάνω στο παιχνίδι».

Για το αν η ομάδα αποκτά τη δική του ταυτότητα: «Δεν θα ήθελα να το πω αυτή τη στιγμή. Το σίγουρο είναι ότι χρειαζόμαστε πολλή δουλειά ακόμη».

Για το παιχνίδι με τον Ηρακλή: «Περιμένω ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Μια ομάδα που κινδυνεύει, που παλεύει για την σωτηρία της. Μια ομάδα όμως με βαριά φανέλα και μεγάλη ιστορία πίσω της. Επειδή την έχω ζήσει αυτή την ομάδα, ξέρω ότι θα δώσουν παραπάνω από 100%. Τα παλεύουν όλα τα παιχνίδια. Χάνουν βαθμό ή βαθμούς σε λεπτομέρειες, οπότε περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο και ανταγωνιστικό παιχνίδι για εμάς. Ξέρουμε ότι εκτός από τον αντίπαλο θα έχουμε και ένα κακό αγωνιστικό χώρο, ο οποίος δεν βοηθάει να παιχθεί τεχνικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Οπότε αυτό είναι ένα ακόμα μειονέκτημα για εμάς. Από εκεί και πέρα είναι ένα παιχνίδι σημαντικό και για εμάς. Δεν είναι μόνο για τον Ηρακλή και εμείς θέλουμε να μείνουμε ψηλά. Ακολουθεί μετά μια σειρά δύσκολων παιχνιδιών. Οπότε πρέπει να ξεκινήσουμε καλά με αυτό το παιχνίδι προσπαθώντας να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς».

Για το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Ολυμπιακό: «Καλό είναι να μην το σκέφτονται καθόλου. Καλό είναι να μην κυκλοφορούν πολύ, γιατί ξέρετε πολύ καλά ότι ο κόσμος ξεφεύγει από το ματς που ακολουθεί και πάντα λέει "Την επόμενη Κυριακή στο ντέρμπι". Όμως δεν είναι έτσι. Αν δεν παίξουμε καλά, αν δεν κερδίσουμε το παιχνίδι με τον Ηρακλή, τότε μετά θα είναι χειρότερα τα πράγματα για εμάς. Πάντα ένα ντέρμπι είναι ντέρμπι, εντάξει. Αλλά κάθε πράγμα στον καιρό του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x