Ισπανία

«Όχι» Άλβες σε Μπάρτσα και... τέλος!

Η Μπαρτσελόνα κατέθεσε την οριστική της πρόταση στον Ντάνι Άλβες για να ανανεώσουν τη συνεργασία τους, αλλά ο Βραζιλιάνος αρνήθηκε! Το 1+1+1 των Καταλανών και τι… θα ήθελε ο παίκτης.

Χωρίζουν οριστικά οι δρόμοι της Μπαρτσελόνα με τον Ντάνι Άλβες! Οι Καταλανοί έκαναν την τελευταία προσφορά τους στον Βραζιλιάνο, ο οποίος την απέρριψε και μάλιστα μέσω του ατζέντη του έδειξε ιδιαίτερα... λυπημένος απ' την εξέλιξη.

Ποια ήταν αυτή; Οι «μπλαουγκράνα», λοιπόν, πρότειναν συμβόλαιο στον διεθνή μπακ με τα ίδια χρήματα που παίρνει τώρα, αλλά για 1+1+1 χρόνια, που θα ανανεωνόταν στο τέλος κάθε σεζόν, μόνο αν ο παίκτης έπαιζε στο 60% των αγώνων μέσα στη χρονιά! Αυτό δεν άρεσε, με την πλευρά του ποδοσφαιριστή να ψάχνει κλειστό τριετές, κάτι που επ' ουδενί δεν θα προσέφερε ο καταλανικός σύλλογος στην παρούσα φάση.

«Είπαμε όχι σε αυτή την πρόταση. Θέλαμε τριετές, αλλά αρνήθηκαν. Κάναμε και αντιπρόταση για 2+1 με την προϋπόθεση πως ο Ντάνι θα ‘χε δικαίωμα να το ανανεώσει αν έπαιζε στο 70% των αγώνων, αλλά μας είπαν όχι. Είναι απαράδεκτη η πρόταση για 1+1+1. Αυτό είναι ουσιαστικά συμβόλαιο ενός χρόνου και τον επόμενο μπορείς να βρεθείς στο δρόμο», είπε χαρακτηριστικά ο Ντινόρα Σαντάνα και συμπλήρωσε:

«Κάπως έτσι λοιπόν δεν φτάσαμε σε καμία συμφωνία και στις 30 Ιουνίου που λήγει το συμβόλαιο, ο Άλβες θα αποχωρήσει. Είναι λυπημένος γι' αυτήν την εξέλιξη...».

Ερωτηθείς για το μέλλον του Βραζιλιάνου, ο Σαντάνα δεν θέλησε να αποκαλύψει τίποτα και να δώσει λεπτομέρειες, λέγοντας βέβαια πως ήδη υπάρχουν τρεις προσφορές (καλύτερες απ' αυτές της Μπάρτσα).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x