Stoiximan Super League

«Όχι στην ισοπέδωση και στην απαξίωση, η διαδρομή θα μετρήσει…»

Με αφορμή την μη απόκτηση φορ από την ΑΕΚ, ο Ανδρέας Δημάτος δικαιολόγησε μεν την γκρίνια των οπαδών, τονίζοντας δε πως δεν πρέπει να απαξιώνεται η ομάδα και πως άπαντες θα κριθούν στο τέλος.

Το γεγονός πως η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να αποκτήσει επιθετικό μέχρι την τελευταία μέρα των μεταγραφών έφερε γκρίνια σε μεγάλη μερίδα των οπαδών της.

Θέση επί του θέματος πήρε το βράδυ της Δευτέρας, με τοποθέτησή του στο Facebook, ο διευθυντής επικοινωνίας της ΠΑΕ. Ο Ανδρέας Δημάτος δικαιολόγησε τον κόσμο της Ένωσης για τις υψηλές απαιτήσεις του, όμως τόνισε πως δεν πρέπει να ισοπεδώνεται και να απαξιώνεται η ομάδα και πως άπαντες θα κριθούν στο τέλος.


Αναλυτικά:

«Και για να πάμε για ύπνο. Είναι απόλυτα λογικό ο οπαδός να θέλει τους καλύτερους παίκτες για την ομάδα του. Ειδικά όταν μιλάμε για τον οπαδό της ΑΕΚ που έχει υποφέρει πολλά. Είναι απόλυτα λογική η κριτική για τη μη απόκτηση επιθετικού. Είναι απόλυτα λογική η πίεση όταν μιλάμε για ΑΕΚ που για να την αποφύγει κατά το παρελθόν είχε κάνει μια σειρά μεταγραφικά "μπαμ" στο φινάλε των μεταγραφών. Ας μην παρασύρει όμως αυτό στην πλήρη ισοπέδωση και απαξίωση μιας ομάδας, που -πέραν από τα όποια λάθη πιθανώς έχουν γίνει- στήνεται με ποδοσφαιρική λογική σε όλα τα επίπεδα. Κανείς δεν είναι υπεράνω κριτικής και όλοι κρινόμαστε από το αποτέλεσμα της δουλειάς μας. Όλα θα τα δούμε στην πορεία... Έχουν ξαναυπάρξει δύσκολα βράδια αυτό το καλοκαίρι αλλά και αυτό είναι απόλυτα λογικό. Η διαδρομή είναι αυτή που θα μετρήσει. Και θα είναι πολύ μεγάλη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x