Stoiximan Super League

«Όχι» του Κολοβέτσιου στην ΑΕΛ

Την επικείμενη αποχώρηση του Δημήτρη Κολοβέτσιου από την ΑΕΚ επιβεβαίωσε εμμέσως η ΑΕΛ. Η ΠΑΕ ανακοίνωσε ότι απέρριψε την πρότασή της επειδή έχει προτάσεις από το εξωτερικό και είναι προτεραιότητά του

Ούτε τα κιτρινόμαυρα, αλλά ούτε και τα «βυσσινί» θα φοράει την επόμενη σεζόν ο Δημήτρης Κολοβέτσιος.

Με ανακοίνωσή της, η ΑΕΛ ενημέρωσε ότι ο Έλληνας στόπερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του είχε κάνει.

Εμμέσως λοιπόν επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου από την ΑΕΚ, καθώς ο λόγος που επικαλέστηκε είναι προτάσεις από το εξωτερικό, το οποίο χαρακτήρισε προτεραιότητά του.


Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ

«Αρνητικά απάντησε χθες το βράδυ μετά το παιχνίδι ΑΕΚ - Παναθηναϊκός στον κ. Αλέξη Κούγια ο Δημήτρης Κολοβέτσιος στην πρόταση που του έγινε για συνεργασία με την ΠΑΕ ΑΕΛ για τα επόμενα 3 χρόνια.

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος απήντησε ότι ήταν επαρκέστατη οικονομικά η πρόταση των 175.000€ το χρόνο πλέον πριμ για την κατάκτηση μιας εκ των πρώτων 5 θέσεων και της κατακτήσεως του Κυπέλλου, αλλά δήλωσε στον κ. Κούγια, ότι η προτεραιότητα του δεν είναι να παραμείνει στην Ελλάδα, αλλά να αγωνιστεί σε ομάδα της Ευρώπης, από όπου έχει 3 προτάσεις τις οποίες επεξεργάζεται.

Κατόπιν αυτής της εξελίξεως η ΠΑΕ ΑΕΛ στρέφει το ενδιαφέρον της σε άλλους ποδοσφαιριστές, έλληνες και ξένους, στις θέσεις των σέντερ μπακ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x