Euro 2016

Ο’ Νιλ: «Είμαι περήφανος, παίξαμε φανταστικά»

Την ικανοποίησή του για την απόδοση των ποδοσφαιριστών του Έϊρε εξέφρασε ο Μάρτιν Ο’ Νιλ μετά την ισοπαλία με τη Σουηδία στην πρεμιέρα του πέμπτου ομίλου του EURO.

Ο τεχνικός των «τριφυλλοφόρων» τόνισε πως αισθάνεται περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του και πως ήξερε τι τους περίμενε μετά το προβάδισμα που απέκτησαν. Τόνισε πως υπήρξε απογοήτευση στα αποδυτήρια, πως όλα οφείλονται και στην ατυχία και πως η μαχητικότητα των παικτών του θα μπορούσε να φέρει και τη νίκη.

Αναλυτικά: «Ναι, είμαι περήφανος για την ομάδα μου. Οι παίκτες μου ήταν φανταστικοί. Έπαιξαν πολύ καλά. Θα μπορούσαν να είναι μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος, καθώς κυριάρχησαν. Αφού ανοίξαμε το σκορ, ξέραμε πως θα δεχόμασταν μεγάλη πίεση από τη Σουηδία.

Στα αποδυτήρια, μετά το τέλος, τα παιδιά είχαν μία απογοήτευση για την ισοφάριση, όμως δεν έχω να πω κάτι κακό για τον Κλαρκ. Προσπάθησε πολύ και πήγε καλά. Είχε μία άτυχη στιγμή στο 1-1. Σίγουρα, όμως, αυτό το γκολ επηρέασε την ροή του αγώνα. Οι παίκτες μου είναι μαχητές και μπορούσαν ακόμα και να είχαν νικήσει.

Για τον τραυματισμό του Γουόλτερς, ανησυχούμε. Έχει ένα χτύπημα στον αχίλλειο και θα κάνει άμεσα εξετάσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x