Stoiximan Super League

Οτσόα και Παβλένκα στο στόχαστρο του ΠΑΟΚ

Στην απόκτηση τερματοφύλακα έχει ρίξει το βάρος ο ΠΑΟΚ, με τις περιπτώσεις του Γίρι Παβλένκα και του Μεξικανού Γκιγέρμο Οτσόα να απασχολούν περισσότερο τον «Δικέφαλο του Βορρά».

Τον τερματοφύλακα που θα καλύψει το κενό του Παναγιώτη Γλύκου, ο οποίος τραυματίστηκε λίγο πριν από το φινάλε της περσινής σεζόν, αναζητά ο ΠΑΟΚ.

Όπως γράφει σήμερα η «SportTime», οι Θεσσαλονικείς εξετάζουν τις περιπτώσεις του Γίρι Παβλένκα της Σλάβια Πράγας και του Μεξικανού Γκιγέρμο Οτσόα.

Πρώτος στόχος φαίνεται πως είναι ο Λατινοαμερικάνος γκολκίπερ, αλλά η υπόθεσή του μοιάζει εξαιρετικά δύσκολη, ενώ το συμβόλαιό του λήγει σε έναν μήνα. Ο Οτσόα έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων όπως η Μαρσέιγ και η Νάπολι, με σαφώς καλύτερες (αγωνιστικές) προϋποθέσεις από την Ελλάδα.

Επίσης δύσκολη είναι όμως και η υπόθεση του Παβλέκα. Ο Τσέχος τερματοφύλακας θεωρείται από τους στη θέση του, καθώς είναι 25 ετών, διεθνής και έχει σημαντική μεταπωλητική αξία.

Η Σλάβια φέρεται να αξιώνει 1,5 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του ποδοσφαιριστή, ο οποίος φαίνεται επίσης πως απασχολεί τη Βέρντερ Βρέμης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x