Αγγλία

Βενγκέρ: «Ελπίζω πως θα ανανεώσουν οι Σάντσες και Τσάμπερλεϊν»

Ο Αρσέν Βενγκέρ επιμένει στην παραμονή των Σάντσες και Τσάμπερλεϊν στην Άρσεναλ παρά τις φήμες περί αποχώρησης τους.

Έντονο ενδιαφέρον υπάρχει για λογαριασμό των Αλέξις Σάντσες και Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν.

Επικρατέστερες ομάδες είναι οι Παρί Σεν Ζερμέν και Μάντσεστερ Σίτι για τον Χιλιανό και η Τσέλσι για τον Άγγλο. Ωστόσο, το γεγονός αυτό δεν έχει σβήσει τις ελπίδες που έχει ο Αρσέν Βενγκέρ για την παραμονή τους στην ομάδα και μάλιστα ο ίδιος υποστηρίζει πως επιμένει στην υπόσχεση του ότι δεν θα πωληθούν.

«Εμείς πάντα ελπίζουμε, ακόμα και τώρα στο γεγονός ότι θα μπορέσουμε να επεκτείνουμε τα συμβόλαια των Σάντσες και Τσάμπερλεϊν. Εννοείται ότι δεν έχω ξεχάσει την υπόσχεση που έχω δώσει ότι δεν θα πωληθούν!» τόνισε ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» σε συνέντευξη του στο beIN Sports.

Στη συνέχεια ο Βενγκέρ σχολίασε την έκπληξη των media όταν βλέπουν ότι ένας σύλλογος θέλει να υπάρξει σεβασμός σε κάποιο συμβόλαιο:

«Πιστεύω ότι φαίνεται παράξενο στα media μερικές φορές που ένας σύλλογος θέλει να υπάρξει σεβασμός σε ένα συμβόλαιο. Εκπλήσσομαι που εκπλήσσεστε διότι είναι φυσιολογικό άμα υπογράψω ένα συμβόλαιο και το σεβαστώ. Φυσικά άμα ο σύλλογος με απομακρύνει είναι λογικό να ξέρω ότι μπορώ να πάω κάπου αλλού, αλλά, υπέγραψα με την Άρσεναλ για δυο χρόνια, έχω αυτό το συμβόλαιο και πρόκειται να το σεβαστώ».

Οι κανονιέρηδες ξεκίνησαν τη νέα σεζόν με νίκη κόντρα στη Λέστερ (4-3), από όπου απουσίαζε ο Αλέξις Σάντσες.

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x