Euro 2024

Πάντεφ: «Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε»

Σε συνέντευξη του σε ιταλικό τηλεοπτικό σταθμό ο Γκόραν Πάντεφ προειδοποίησε την εθνική ομάδα της Ιταλίας στο πλαίσιο της αναμέτρησης της «σκουάντρα ατζούρα» με την Π.Γ.Δ.Μ.

Τον Γκόραν Πάντεφ «ανέκρινε» ο τηλεοπτικός σταθμός «Sky Sport Italia» εν όψει του αγώνα της Ιταλίας με την Π.Γ.Δ.Μ για την προκριματική φάση του Μουντιάλ. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων αναφέρθηκε στο αποψινό παιχνίδι του Τορίνο, το μέλλον της εθνικής του και τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την καθημερινότητά του στη Τζένοα.

«Η Ιταλία αποτελεί το δεύτερο μου σπίτι. Ελπίζω να έχουμε ένα καλό παιχνίδι απόψε. Γνωρίζουμε πως η ομάδα του Βεντούρα είναι το φαβορί αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε. Διαθέτουμε πολλούς μικρούς, ηλικιακά, ποδοσφαιριστές. Είναι μία νέα γενιά με μηδαμινή εμπειρία σε σημαντικούς αγώνες όμως χτίζεται μια όμορφη εθνική ομάδα και στο μέλλον θα φανούν τα αποτελέσματα. Η Τζένοα διαθέτει ένα εξαιρετικό προπονητή. Ο Γιούριτς δουλεύει σωστά κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και μολονότι τα αποτελέσματα μέχρι τώρα δεν ήταν τα προσδοκώμενα ελπίζω να βελτιωθεί η κατάσταση το προσεχές διάστημα» δήλωσε ο πολύπειρος μεσοεπιθετικός.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x