Europa League

Παντελιάδης: Αν νικήσουμε τα εντός έδρας, περάσαμε»

Στη διαπίστωση πως αν οι παίκτες του Αστέρα Τρίπολης νικήσουν τα ματς στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» θα προκριθούν στους «32» του Europa League, έφτασε ο Θανάσης Παντελιάδης μετά τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ.

Ο αμυντικός των Αρκάδων τόνισε πως βοήθησε το γρήγορο γκολ και η καλή αμυντική λειτουργία, έδωσε σύνθημα για τη νίκη στην Πράγα και αναφέρθηκε στα επεισόδια των Κύπριων οπαδών.

Αναλυτικά: «Πιστεύω ότι η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλή κατάσταση στα τελευταία ματς και έχουμε δει και τις τρεις ομάδες και θεωρώ ότι μέσα στην έδρα μας μπορούμε να τις κερδίσουμε, έχουμε πολλές πιθανότητες και το αποδείξαμε και θεωρώ ότι όλα είναι στο χέρι μας.
Σίγουρα βοήθησε το γρήγορο γκολ, αλλά, αν δούμε και στα πρώτα παιχνίδια του πρωταθλήματος, είχαμε βάλει νωρίς γκολ, αλλά στη συνέχεια δεχόμασταν ένα γκολ, ενώ η ομάδα πλέον δείχνει άλλο πρόσωπο. Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία όλοι σαν ομάδα και βγαίναμε καλά στην επίθεση και πετύχαμε ένα δεύτερο γκολ. Στο δεύτερο μέρος ξέραμε ότι θα πιέσει ο αντίπαλος, αλλά είχαμε κλείσει καλά τους χώρους.

Είναι για εμάς πολύ μακριά το παιχνίδι στην Πράγα, σίγουρα θέλουμε να συνεχίσουμε στην Ευρώπη, αλλά πρέπει να στρέψουμε την προσοχή μας στην αναμέτρηση με την ΑΕΚ, ένα δύσκολο παιχνίδι.

Τα επεισόδια είναι άσχημο να συμβαίνουν στο γήπεδο, πόσο μάλλον στην ομάδα του Αστέρα που έρχονται πολλές οικογένειες και μικρά παιδάκια και εύχομαι να υπάρχουν πιο αυστηρά μέτρα και να μην έχουμε τέτοιες καταστάσεις».

Ο Ταξιάρχης Φούντας συμπλήρωσε πως: «Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια. Ήταν καλό που βάλαμε νωρίς το πρώτο γκολ. Πιέζαμε, θέλαμε και το δεύτερο γκολ, το πετύχαμε και πήραμε τρεις σημαντικούς πόντους για τη συνέχεια.

Συνεχίζουμε τη δουλειά και κοιτάμε την επόμενη μέρα, το επόμενο παιχνίδι και, μέσα από τη δουλειά, να δείχνουμε καλύτερο πρόσωπο μέσα στο γήπεδο και όλα να πάνε καλά.

Σίγουρα, είχαμε αποτυχημένα αποτελέσματα, δουλεύαμε καθημερινά, ώστε να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο, αυτό φάνηκε σήμερα και πιστεύω από εδώ και στο εξής να παίξουμε ακόμα πιο ωραίο ποδόσφαιρο.

Πήραμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, κοιτάμε κάθε ματς διαφορετικά, θα πάμε να παίξουμε ένα παιχνίδι στην Πράγα και, όταν έρθει εκείνο το παιχνίδι, θα το δούμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x