Κύπελλο Ελλάδας

Παντελίδης: «Δεν υπάρχει πως δε θέλαμε να περάσουμε»

Στο γεγονός πως ο Ηρακλής μπορούσε και έπρεπε να προκριθεί στους «16» του Κυπέλλου στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά την ήττα από τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως τα συνεχόμενα ματς τον ανάγκασαν να ξεκουράσει παίκτες και να μην κατεβάσει την καλύτερη δυνατή σύνθεση και πως κοιτούν μόνο το δικό τους ματς και όχι τι έγινε στη Ριζούπολη. Θεωρεί πως χρειάζονται περισσότερο οι Έλληνες παίκτες γα να έρθει η σωτηρία και πως τα προβλήματα λύνονται εσωτερικά.

Αναλυτικά: «Παίζουμε Πέμπτη και την Κυριακή. Για αυτό, είπα ότι ήταν αναγκαίο κακό, γιατί έπρεπε να αφήσουμε παίκτες για να τους ξεκουράσουμε. Όχι, γιατί δεν θέλαμε να περάσουμε στο Κύπελλο. Δεν υπάρχει άδικο στο τέλος. Άδικη μπορεί να είναι μια στιγμή. Είχαμε τρία παιχνίδια, έπρεπε να έχουμε περάσει.

Δεν θέλω να ασχοληθώ με το άλλο παιχνίδι. Είναι προτιμότερο να ασχοληθούμε με τη δική μας ομάδα και το γιατί δεν περάσαμε. Για το άλλο παιχνίδι δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω.

Μία ομάδα που θέλει να παλεύει για τη σωτηρία της είναι δεδομένο ότι πρέπει να στηριχτεί σε πολλούς Έλληνες, γιατί είναι αυτοί που καταλαβαίνουν τη σημασία των αγώνων, το πόσο "πονάει" η ομάδα. Επίσης, κάποια παιδιά που είναι ξένοι δεν μπορούν να έρθουν, λόγω τραυματισμών.

Όχι, όλοι οι ξένοι δεν είχαν πρόβλημα. Δεν νομίζω ότι είναι κάτι που έχει να κάνει με το παιχνίδι το θέμα του Λεοζίνιο. Τα προβλήματα της ομάδας μας είναι προτιμότερο να συζητιούνται εσωτερικά και όχι εξωτερικά. Εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε για το παιχνίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x