Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Δεν χρειάστηκε να ζητήσει συγγνώμη ο Ρούσσος. Το θέμα έχει τελειώσει»

Στο πειθαρχικό παράπτωμα του Άλμπερτ Ρούσσου, στο μέλλον του στον Ηρακλή, αλλά και στην προσπάθεια του «Γηραιού» για παραμονή αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης.

Στο θέμα που έχει προκύψει με τον Άλμπερτ Ρούσσο στον Ηρακλή αναφέρθηκε ο Σάββας Παντελίδης, τονίζοντας ότι κάποιος πρέπει να είναι απόλυτα συγκεντρωμένος στην ομάδα για να υπολογίζεται. «Δεν χρειάστηκε να ζητήσει συγγνώμη», τόνισε ο τεχνικός του «Γηραιού» μέσω του «Arena FM».

Αναλυτικά μίλησε για:

-το ματς με τον Πλατανιά: «Η απόσταση που έχει η ομάδα του Πλατανιά από τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ, νομίζω τoυς δίνει την δυνατότητα να ελπίζουνε. Δεν περιμένουμε ένα εύκολο παιχνίδι, περιμένουμε έναν Πλατανιά όπως τον έχουμε δει μέχρι τώρα, μαχητικό, με πολύ καλή φυσική κατάσταση. Είναι μια ομάδα που αν δεν είσαι πολύ προσεχτικός, θα πάθεις ζημιά».

-το περιστατικό με τον Ρούσσο: «Το έμαθα μετά το ματς και ήταν άσχημο. Αυτή τη στιγμή η ομάδα έχει προβλήματα που έρχονται από παντού. Εάν εμείς που είμαστε μέσα δεν είμαστε 100% συγκεντρωμένοι, δεν θα κάνουμε τίποτα. Για να σωθεί η ομάδα πρέπει να υπερβάλουμε τους εαυτούς μας. Σε μια τέτοια προσπάθεια ,δεν χωράνε τέτοιες ενέργειες και για αυτό πήρα και αυτή την απόδοση.

Δεν χρειάστηκε να ζητήσει συγνώμη, το θέμα τελείωσε. Σε αυτή την θέση δεν υπάρχουν λύσεις αλλά προτιμώ να παίξει κάποιος που δεν παίζει 100% σε αυτή τη θέση, αλλά είναι 100% συγκεντρωμένος».

- το γεγονός ότι δεν έχει χάσει ποτέ από τον Παράσχο: «Δεν το έχω μετρήσει ποτέ, είναι τέτοιες οι σχέσεις μας με τον Γιώργο .Ο Γιώργος ο Παράσχος είναι η αιτία που έγινα προπονητής. Το έχω ξαναπεί, είναι πολυτέλεια για το ποδόσφαιρο, είναι γεννημένος προπονητής και αγαπάει το ποδόσφαιρο πάρα πολύ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x