Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Είμαι ευτυχισμένος που έχω τέτοιους παίκτες και συνεργάτες»

Την ικανοποίησή του για τους παίκτες και τους συνεργάτες του στον Ηρακλή, που βοήθησαν στο να έρθει η παραμονή στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» τόνισε πως ήταν δύσκολες οι συνθήκες το τελευταίο εξάμηνο και πως πίστευαν πως ήταν δύσκολο να έρθει η παραμονή. Στάθηκε στο γεγονός πως έτρεμαν τα πόδια τους και τους έλειψε η αυτοπεποίθηση, ενώ έγιναν και δύο αναγκαστικές αλλαγές και «αποθέωσε» την προσπάθεια του Παναιτωλικού να παίξει καθαρό ποδόσφαιρο, αν και αδιάφορος και ευχαρίστησε όσους ήταν δίπλα του όλον αυτόν τον καιρό, χαρακτήρισε μεγάλο μέγεθος τον Ηρακλή και τόνισε πως υπάρχουν έντονα συναισθήματα.

Αναλυτικά: «Είναι λίγο δύσκολο να βάλω σε σειρά τα συναισθήματά μου. Ήταν μία προσπάθεια έξι μηνών με πολύ δύσκολες συνθήκες. Με στιγμές που νιώσαμε πως δύσκολα θα "γυρίσει" η κατάσταση. Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που έχω στα αποδυτήρια και τους συνεργάτες μου. Τα πόδια μας τρέμαμε, δεν είχαμε αυτοπεποίθηση, δεχτήκαμε και το γκολ και τα πράγματα έγιναν δύσκολα.

Αποφασίσαμε να κάνουμε δύο αλλαγές. Η μία ήταν αναγκαστική του Αργυρόπουλου και έτσι ρισκάραμε. Ήταν παιχνίδι χωρίς γυρισμό. Η θέληση μας έδωσε τη νίκη. Ευχαριστώ τον κόσμο, μας έδωσε τεράστια ώθηση σε όλη τη χρονιά. Κατορθώσαμε να κερδίσουμε ένα παιχνίδι που ήταν δύσκολο να "ανατραπεί". Ο Παναιτωλικός ήρθε να κάνει αυτό που πρέπει. Ήρθε να νικήσει. Νομίζω το ποδόσφαιρο έτσι θα πάει μπροστά. Τους δίνω συγχαρητήρια.

Δείξαμε πως εμείς το καράβι το φέραμε εκεί που είχαμε πει. Διώξαμε τη ‘[βόμβα’από τα χέρια μας. Δεν ξέρω αν θα είναι αρκετό, αλλά θέλω να ευχαριστήσω όσους ήταν δίπλα μας σε μία μοναδική διαδρομή. Αν δεν ήταν ο Ηρακλής, αυτή η φανέλα, όχι απλά δεν θα πανηγυρίζαμε, αλλά δεν θα κατέβαινε καν. Ένα μεγάλο "ευχαριστώ" σε όλους. Ακόμα και σε αυτούς που δεν μας πίστεψαν.

Υπήρχαν μερικά σημεία στη διαδρομή αυτή που, όσο κι αν πειράξει κάποιον, εγώ θα το πω γιατί δεν κρύβομαι. Όταν διάβασα μετά το παιχνίδι στην Ξάνθη, το διαλύστε το, τότε σήκωσα ανάστημα. Προσπαθούσαμε, αλλά δεν μας έβγαινε. Όταν άκουγα να λένε πως ο Ηρακλής θα πέσει, νευρίαζα. Και εγώ και τα παιδιά. Το "κλειδί" γύρισε με τη νίκη στη Βέροια. Η ομάδα τότε πήγε εκεί με -3 και νικήσαμε. Εκεί δείξαμε πως θα το παλέψουμε.

Εχω κάνει κάτι παρόμοιο, αλλά αισθανόμουν πως, ενώ μπορούσαμε να τρέξουμε, κάποιος μας τραβούσε πίσω. Το μέγεθος του Ηρακλή είναι πολύ μεγάλο. Είμαι ευλογημένος που ήρθα στον Ηρακλή. Ο κερδισμένος της ιστορίας είμαι εγώ. Ευχαριστώ την οικογένεια του Ηρακλή που με δέχτηκε με τα καλά και τα κακά της.

Τα συναισθήματα είναι πολύ έντονα. Λίγες φορές ένιωσα έτσι στη ζωή μου. Σήμερα, θέλω να χαρώ. Έχω πει θα μιλήσω, γιατί πρέπει να μη σταματήσω τη χαρά. Θα ήμουν τρελός αν έμενα με αυτές τις συνθήκες. Μακάρι να είναι καλύτερες συνθήκες. Έχω μάθει πως όταν υπάρχει κάτι, καλό θα είναι τα λύνουμε μέσα στην οικογένεια. Το καράβι το πήγαμε εκεί που έπρεπε. Στη διοίκηση θα ήθελα να πω πως εμείς το κάναμε το καθήκον μας. Είναι η ώρα η δική τους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x