Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Είναι ντροπιαστικό το σκορ»

Ως ντροπή χαρακτήρισε για τον Ηρακλή την ήττα με 3-0 από τον Λεβαδειακό ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη της αναμέτρησης στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Ο τεχνικός του «Γηραιού» τόνισε πως δεν τους άξιζε μεν αυτή η διαφορά, όμως μετά το πρώτο γκολ των Βοιωτών ήταν εκτός αγώνα όλοι οι παίκτες του κόντρα σε ένα σαφώς ανώτερο αντίπαλο. Θεωρεί πως έχαναν εύκολα την μπάλα, έκαναν λάθη και ήταν πιο αργοί στις μονομαχίες από τους αντιπάλους τους και τόνισε πως πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, ώστε να έρθουν οι απαραίτητοι βαθμοί.

Αναλυτικά: «Το σκορ είναι μεγάλο, ντροπιαστικό. Ίσως δεν αξίζαμε αυτή την ήττα, αλλά η αντίδρασή μας από το γκολ και μετά ήταν άσχημη. Δεν είναι εικόνα αυτή. Δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Ο αντίπαλος ήταν καλύτερος στο παιχνίδι. Βέβαια, μας ακυρώθηκε ένα γκολ, αλλά δεν ήμασταν καλύτεροι.

Χάναμε πολύ εύκολα την μπάλα. Δουλέψαμε πολύ και κάναμε λάθη μόνοι μας. Χάσαμε κάθε μονομαχία στην αναμέτρηση, όπου οι εννέα στις δέκα ήταν για τον αντίπαλο. Πρέπει να αλλάξει αυτή η εικόνα. Δεν γίνεται να πηγαίνεις στις κόντρες απλά για να πας. Πρέπει να πηγαίνεις για να πάρεις την μπάλα.

Θα δώσουμε ότι πρέπει για να αλλάξουμε. Ίσως αλλάξουμε τον τρόπο σχεδιασμού στο παιχνίδι. Αν καταφέρουμε να έχουμε δέκα βαθμούς και πάνω στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος, τότε η ομάδα θα έχει πολλές πιθανότητες να σωθεί».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x