Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Επιτυχία ότι κρατήσαμε το ‘μηδέν’»

Στη σημασία που έχει για τον Αστέρα Τρίπολης το ότι δε δέχτηκε γκολ για πρώτη φορά στη φετινή Σούπερ Λίγκα στάθηκε ο Σάββας Παντελιδης μετά τη λήξη του αγώνα στα Πηγάδια.

Ο τεχνικός των Αρκάδων έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών του, ζήτησε περισσότερα πράγματα επιθετικά, ενώ αναφέρθηκε στους τραυματισμούς που άλλαξαν τα πλάνα του.

Αναλυτικά: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλό. Θεωρώ ότι είναι επιτυχία το ότι κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα για πρώτη φορά φέτος. Οι παίκτες μου προσπάθησαν πολύ και είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια τους. Θα ήθελα να είμαστε πιο τολμηροί στο επιθετικό κομμάτι, κάτι στο οποίο θα δουλέψουμε στο μέλλον.

Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν συχνά πράγματα που δεν τα περιμένεις. Ήμασταν άτυχοι και χάσαμε δύο παίκτες μας με τραυματισμό πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Δεν θεωρώ πως οι τραυματισμοί ήρθαν ως συνέχεια από τα ματς με τον Ολυμπιακό. Τίποτα δεν έρχεται εύκολα στο ποδόσφαιρο, όπως και στη ζωή. Πρέπει να προσπαθήσεις πολύ για να τα καταφέρεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x