Κύπελλο Ελλάδας

Παντελίδης: «Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει»

Την πεποίθηση πως παρά την ήττα από τον Ατρόμητο στην Τρίπολη ο Αστέρας δεν είναι… ξεγραμμένος στο Κύπελλο εξέφρασε ο Σάββας Παντελίδης.

Ο Σάββας Παντελίδης θεωρεί πως το 0-1 αδικεί τον Αστέρα στον πρώτο αγώνα των «16» του Κυπέλλου απέναντι στον Ατρόμητο και θεωρεί πως η πρόκριση δεν έχει ακόμη κριθεί.

«Μετά το τέλος του ημιχρόνου βάσει εικόνας θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι καλύτερο. Είχαμε αρκετές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο για να πετύχουμε γκολ. Δεν τα καταφέραμε αλλά, όπως φτάσαμε μέχρι εδώ έτσι και τώρα δεν θα τα παρατήσουμε. Η πρόκριση δεν έχει τελειώσει. Εύχομαι σε όλους σας καλές γιορτές», ανέφερε ο προπονητής των Αρκάδων.

Όσον αφορά στις αλλαγές που έκανε, είπε; «Kάποιες φορές υπάρχουν και ανάγκες. Κάναμε αλλαγές στον σημερινό αγώνα αλλαγές αφού κάποιοι από τους παίκτες μας δεν μπορούσαν να παίξουν για περισσότερα από 45 λεπτά».

Ερωτηθείς αν επίκεινται μεταγραφές από την ομάδα του, απάντησε: «Μέχρι στιγμής δεν υπάρχει τίποτα. Θα δούμε. Το πιο πιθανό πάντως είναι να υπάρξουν προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ. Πάντα χρειάζεται μεταγραφική ενίσχυση, όλες οι ομάδες ακόμα και αν μιλάμε για τη Ρεάλ ή την Μπαρτσελόνα. Πρώτα θα γίνει αξιολόγηση και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου είναι δύσκολη και πολλές φορές είναι να πιθανό να μην "βγουν" οι μεταγραφές».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x