Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Καμία αμφιβολία ότι ήμασταν καλύτεροι»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την τακτική προσήλωση των παικτών του στο ματς κόντρα στον Πλατανιά παρουσιάστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Σάββας Παντελίδης.

Την ικανοποίησή του για την πειθαρχεία που έδειξαν οι παίκτες του στο ματς κόντρα στον Πλατανιά εξέφρασε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, προσθέτοντας ότι η ομάδα του δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης καθ’ όλη τη διάρκεια του ενενηνταλέπτου.

Αναλυτικά:

«Όταν βρίσκεσαι βαθμολογικά στη θέση που βρίσκεται η δική μου ομάδα και γνωρίζεις ότι παίζεις με έναν αντίπαλο ο οποίος βρίσκεται ακριβώς κάτω από εσένα ξέρεις ότι οι βαθμοί της νίκης είναι πάρα πολύ σημαντικοί.

Γνωρίζαμε ότι ο Πλατανιάς θα προσπαθούσε να μπει στην αρχή με ενθουσιασμό μια και άλλαξε προπονητή μέσα στην εβδομάδα αλλά ποντάραμε στο ότι δεν θα είναι ήρεμος και θα μπορούσαμε να βρούμε χώρους. Νομίζω ότι το πλάνο μας λειτούργησε εξαιρετικά από το πρώτο ημίχρονο και δεν πιστεύω ότι χωράει καμία αμφιβολία ότι η ομάδα μας ήταν καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια πήρε τη νίκη. Θέλω να πω ένα μπράβο στα παιδιά γιατί ήταν εκεί που έπρεπε, όποτε έπρεπε και όπως έπρεπε.

Μπόρεσαν να ακολουθήσουν πλήρως το πλάνο και μπορέσαμε να πάρουμε μια πάρα πολύ σημαντική νίκη. Όμως το ποδόσφαιρο δεν είναι μόνο η Κυριακή. Υπάρχει ακόμα μεγάλος δρόμος και θεωρώ ότι πρέπει να δείξουμε τη ίδια σοβαρότητα και ακόμα περισσότερο για να έχουμε ακόμα καλύτερη συνέχεια σαν ομάδα, αυτός είναι ο στόχος μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x