Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Μας αδικεί το αποτέλεσμα. Θέλουμε 2-3 παίκτες»

Ικανοποιημένος από την εμφάνιση του Αστέρα, όχι όμως και από την ισοπαλία στα Γιάννενα, δήλωσε ο Σάββας Παντελίδης που αναφέρθηκε και στην ανάγκη ενίσχυσης της ομάδας του.

Άδικη, βάσει της εικόνας του Αστέρα, χαρακτήρισε τη λευκή ισοπαλία στην έδρα του ΠΑΣ ο Σάββας Παντελίδης. Ο τεχνικός των Αρκάδων, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, αναφέρθηκε στο γκολ που δεν ήρθε ενώ μίλησε και για τις προσθήκες που χρειάζεται να γίνουν.

«Είμαστε ικανοποιημένοι από την προσπάθεια και την εμφάνιση, αλλά μας αδικεί το αποτέλεσμα. Όταν δημιουργείς τόσες και σε τέτοια ποιότητα ευκαιρίες εκτός έδρας δικαιούσαι να πάρεις το ματς. Τα κάναμε όλα καλά πλην του γκολ. Είχαμε έναν αντίπαλο που είναι δυνατός στην έδρα του, αλλά θεωρώ ότι κυριαρχήσαμε σε πολλά σημεία του αγώνα. Πάντα μετά τις γιορτές οι ομάδες έχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή τους, το φοβόμασταν, αλλά τα παιδιά μας δικαίωσαν σήμερα. Αφήνουμε στην άκρη το σημερινό ματς και κοιτάμε το κύπελλο. Καλή συνέχεια στον ΠΑΣ στους στόχους του».

Για τις μεταγραφές: «Οπωσδήποτε χρειαζόμαστε, θα βρούμε τις θέσεις που θέλουμε ενίσχυση, αλλά δεν θα το δημοσιοποιήσουμε τώρα. Θέλουμε 2-3 παίκτες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x