Stoiximan Super League

Παντελίδης στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει δρόμο το πρωτάθλημα-Δεν υπάρχει Φαβορί»

Τον απολογισμό του πρώτου γύρου της Super League έκανε μέσω του ΣΠΟΡ FM ο Σάββας Παντελίδης. Ξεχωρίζει τους Κάναντι και Λεμονή και τονίζει ότι δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο.

Στα όσα ξεχώρισε στο πρώτο μισό του πρωταθλήματος, στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. Ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην αλλαγή εικόνας της ομάδας της Τρίπολης, απάντησε σε όλα τα ερωτήματα που τέθηκαν για τις ομάδες, τους προπονητές και τους παίκτες που ξεχώρισαν στον πρώτο γύρο.

Ο Έλληνας τεχνικός τόνισε ότι δεν υπάρχει φαβορί για τον τίτλο, αφού τόσο ο Ολυμπιακό, όσο και η ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν κακά διαστήματα στο πρωτάθλημα, ενώ ξεχώρισε τους Κάναντι και Λεμονή για την εικόνα των ομάδων τους.

Όσον αφορά τους παίκτες, Ουάρντα και Βασιλακάκης, είναι δύο από αυτούς που ξεχωρίζει ως τώρα ο Σάββας Παντελίδης.

Αναλυτικά όσα είπε στους Βασίλη Βέργη και Βάιο Τσούτσικα

Για το αν είναι δίκαια πρώτος ο Ολυμπιακός: «Η εικόνα των ομάδων φαίνεται στη βαθμολογία. Είναι μικρή η διαφορά τους και δεν έχει νόημα ποιος είναι πρώτος και ποιος δεύτερος. Έχει πολύ δρόμο ακόμα. Δεν μπορώ να χρίσω φαβορί. Καμία ομάδα δεν σε γεμίζει ολοκληρωτικά. Αυτό που έχουν οι ομάδες φέτος είναι ότι δουλεύουν με διακοπές. Έχουν κακά διαστήματα όλες οι ομάδες της κορυφής. Και ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ. Δεν μπορώ να βρω φαβορί. Ο ατρόμητος κάνει φαβορί χρονιά και δεν μπορείς να μην τον βάλεις σε αυτό το γκρουπ. Δεν ξέρεις που μπορεί μια ομάδα να χάσει βαθμούς. Καμία ομάδα όμως δεν σε πείθει. Επίσης δεν βλέπω να παίρνουν τα σφυρίγματα οι μεγάλες ομάδες. Τα λάθη μοιράζονται»

Για τους προπονητές του πρώτου μισού που ξεχώρισαν:
«Είναι ο προπονητής του Ατρομήτου, ο Κάναντι και ο Τάκης Λεμονής. Έχουν κάνει τις υπερβάσεις τους για τις ομάδες του. Ο προπονητής του Ατρομήτου είναι κοντά στους μεγάλους, το πιστεύει και αυτό φαίνεται. Ο προπονητής του Ολυμπιακού έχει το έξι στα έξι παρά την ομάδα που βρήκε».

Για τους παίκτες που ξεχώρισαν: «Κάνουν εξαιρετικό πρωτάθλημα ο Ουάρντα και ο Βασιλακάκης».

Για την δική του πορεία φέτος: «Το μεγάλο μυστικό είναι τα αποδυτήρια. Από την ώρα που πάει στο γήπεδο ένας προπονητής πρέπει να κάνει χαρούμενους τους παίκτες του. Όποιος δεν μπορεί να πάει σπίτι του. Στόχος είναι οι παίκτες να το χαίρονται, να δουλεύουν και να προσπαθούν. Αυτό προσπαθώ να περάσω στην ομάδα μου και να δουλέψω όσο καλύτερα μπορώ. Είναι καλύτερα τώρα που δεν έχω τα προβλήματα που είχα πέρσι με τον Ηρακλή, αλλά τίποτα δεν αλλάζει. Για μένα ο προπονητής πριν απ’ όλα είναι διαχειριστής προσωπικοτήτων. Είναι περισσότερα αυτά που πρέπει να κάνει με τους παίκτες του και λιγότερα αυτά που πρέπει να κάνει την Κυριακή. Ακόμα και οι παίκτες που το μυαλό τους είναι στο ΑΤΜ θα πρέπει να δείχνουν το καλύτερο τους εαυτό. Θα πρέπει να παίζουν για τους εαυτούς τους. Και αν δεν σκέφτονται την ομάδα τους, ας σκέφτονται την επόμενη ομάδα τους».

Για τους Καλτσά και Ουάρντα: «Ο Ουάρντα πήγε σε μια ομάδα που νιώθει σημαντικός. Ο Νίκος, είναι άλλη περίπτωση. Θέλει να πιστεύει ότι τον αγαπάς, ότι περιμένεις από αυτόν. Όταν είσαι από πάνω του, κάνει ότι ξέρει και μπορεί».

Για το ποιον Έλληνα ξεχωρίζει: «Ο Λάζαρος για μεγάλο διάστημα κουβαλούσε πάνω του την ΑΕΚ. Ο Πέλκας είναι εξαιρετικός στο ρόλο του μοντέρνου δεκαριού. Ξέρει να εκμεταλλεύεται τους χώρους».

Για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει μια μεγαλύτερη ομάδα: «Βλέπω την κάθε μέρα και δεν κάνω όνειρα. Δεν κοιτάω μακριά. Στόχος είναι να κερδίσουμε την Τετάρτη και ότι είναι να έρθει ας έρθει. Είμαι καλά στον Αστέρα και κοιτάω μόνο το σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x