Stoiximan Super League

Παντελίδης: «Το πιο άδικο αποτέλεσμα όσο βρίσκομαι στον Ηρακλή»

Φανερά απογοητευμένος από τον τρόπο που χάθηκε ο βαθμός της ισοπαλίας κόντρα στον Ατρόμητο παρουσιάστηκε ο Σάββας Παντελίδης, τονίζοντας ότι πλέον δεν αρκούν οι ισοπαλίες.

Ως το πιο άδικο αποτέλεσμα που έχει τύχει στον Ηρακλή όσο είναι αυτός προπονητής στην ομάδα χαρακτήρισε το σημερινό κόντρα στον Ατρόμητο ο Σάββας Παντελίδης που τόνισε ότι πλέον δεν υπάρχουν περιθώριο για ισοπαλίες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Ήταν ένα παιχνίδι που βάσει της εικόνας του το μόνο που δεν δικαιούμασταν ήταν αυτό το αποτέλεσμα. Μπορεί αρχικά ο Ατρόμητος να μπήκε πιο δυνατά, αλλά μέχρι το τέλος του ημιχρόνου ήμασταν καλύτεροι και έπρεπε να σκοράρουμε οπωσδήποτε. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν επιλογή μας να αφήσουμε την κατοχή της μπάλας, αφού ξέρουμε ότι ο Ατρόμητος έχει πρόβλημα να δημιουργήσει με την μπάλα στα πόδια του. Όσο καιρό είμαι εδώ, είναι το πιο άδικο αποτέλεσμα που έχουμε πάρει. Η εικόνα δεν μας αφήνει να ρίξουμε το κεφάλι κάτω, δεν μας αρκούν πλέον οι ισοπαλίες».

Για τη μάχη της παραμονής: «Δεν θεωρώ ότι κυνηγάμε κανέναν. Πλέον όλα εξαρτώνται στο ποιος θα κάνει το μεγάλο λάθος. Σε παιχνίδια, δηλαδή, που περιμένουμε να πάρουμε βαθμούς να μην πάρουμε. Σε ό,τι αφορά το δύσκολο πρόγραμμα είναι σχετικό, αφού είδατε ότι στα δύσκολα παιχνίδια πήραμε βαθμούς και θεωρώ ότι αυτή η ομάδα δυναμώνει όταν αντιμετωπίζει πιο ισχυρούς αντιπάλους».

Για τα διοικητικά προβλήματα: «Τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν ήμασταν όλοι μαζί, προσπαθούσαμε όλοι μαζί, αλλά τα προβλήματα είναι δεδομένα και ήξερα τι θα αναλάβω όταν αποφάσισα να έρθω στον Ηρακλή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x