Κύπελλο Ελλάδας

Παντελίδης: «Το σημαντικό είναι πως αντιδράσαμε»

Στην αντίδραση των παικτών του Αστέρα Τρίπολης μετά την ισοφάριση του Απόλλωνα Σμύρνης στάθηκε ο Σάββας Παντελίδης μετά τη λήξη του ματς της πρεμιέρας των ομίλων του Κυπέλλου.

Ο τεχνικός των Αρκάδων τόνισε πως δοκίμασε αρκετά πράγματα και χρησιμοποίησε τέσσερις νέους παίκτες, τόνισε πως τους προβλημάτισε η μαζική άμυνα της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και δεν είχαν την κατοχή της μπάλας και ζήτησε περισσότερη δουλειά στα τελειώματα.

Αναλυτικά: «Πρώτα απ' όλα, να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια. Αυτό που έχει μεγάλη σημασία είναι, παρότι ισοφαριστήκαμε σχεδόν αμέσως, βγάλαμε αντίδραση και πετύχαμε ένα ακόμα γκολ και καταφέραμε να πάρουμε το παιχνίδι.
Δοκιμάσαμε αρκετά πράγματα και ασφαλώς τα τέσσερα παιδιά που αγωνίστηκαν μπροστά δεν έχουν αγωνιστεί ξανά μαζί, επομένως είχαμε ένα πρόβλημα χημείας. Μας δημιούργησε προβλήματα αρκετές φορές μέσα στο παιχνίδι η μαζική άμυνα μέσα στο παιχνίδι.

Είχαμε πέντε παίκτες του αντιπάλου πάνω στην "πλάτη" μας. Πάνω σ' αυτό έχουμε και το παράπονό μας, αν έχουμε κάποιο. Διότι, ήμασταν ήρεμοι, είχαμε την κατοχή της μπάλας και δεν κινδυνεύσαμε καθόλου, αλλά στο τελευταίο κομμάτι είτε δεν κάναμε σωστές επιλογές είτε χάναμε τις ευκαιρίες μας λόγω βιασύνης».

Το έχω ξαναπεί, αν χρειαζόμαστε κάπου δουλειά, είναι στα τελειώματα. Πρέπει να τελειώνουμε καλύτερα τις φάσεις, είτε από άποψη τελικής επιλογής, είτε από άποψη χτυπήματος. Χρειαζόμαστε καλύτερες επιλογές στο τελευταίο κομμάτι. Συνεχίζουμε με στόχο το επόμενο παιχνίδι απέναντι στον Άρη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x