Stoiximan Super League

Παντοκράτορας Ολυμπιακός, ήρωας ο… Superman Νικοπολίδης!

Πρωταθλητής Ελλάδας και στο Κ17 ο Ολυμπιακός! Με τον Νικοπολίδη (γιο του παλαίμαχου τερματοφύλακα) να αποκρούει δύο πέναλτι, οι ερυθρόλευκοι έκαμψαν την αντίσταση του Αστέρα και σήκωσαν τον τίτλο!

Πρωταθλητής Ελλάδας στους άνδρες.

Πρωταθλητής Ελλάδας στο Κ20.

Πρωταθλητής Ελλάδας και στο Κ17 από σήμερα ο Ολυμπιακός!

Παρά το ότι οι Πειραιώτες αντιμετώπισαν αρκετές αντιξοότητες (βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ έπαιξαν για περίπου 40’ με παίκτη λιγότερο), κατάφεραν να σηκώσουν το τέταρτο πρωτάθλημα στην ιστορία τους σε αυτές τις ηλικίες και να αφήσουν με τη χαρά της συμμετοχής τα πιτσιρίκια του Αστέρα Τρίπολης.

Μετά το 1-1 της κανονικής διάρκειας, το οποίο δεν άλλαξε ούτε στην παράταση, οι δύο φιναλίστ έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι (4-1 στη διαδικασία). Κι εκεί ήταν που μίλησε το… αίμα! Ο γιος του Αντώνη Νικοπολίδη, Γιάννης έπιασε δύο και ουσιαστικά ήταν αυτός που χάρισε τον τίτλο στην ομάδα του Πειραιά, δείχνοντας πως το μήλο έχει πέσει για τα καλά κάτω από την μηλιά!

Το σκορ άνοιξε για τους Αρκάδες στο 40’ ο Κανελλόπουλος. Ο Ολυμπιακός πίεσε στο δεύτερο μέρος και κατάφερε στο 83’ να ισοφαρίσει με τον Τσιριγώτη, οδηγώντας το παιχνίδι σε έξτρα 30λεπτο. Κι όλα αυτά με τους ερυθρολεύκους να αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο από το 84', όταν αποβλήθηκε λόγω άσεμνης χειρονομίας ο Νεοφυτίδης.

Στην παράταση ο Αστέρας είχε δοκάρι στο 116' για να πάρει τη νίκη, όμως η τύχη δεν του χαμογέλασε. Μοιραία οδηγηθήκαμε στη... ρώσικη ρουλέτα, σε ένα σημείο όπου... ξεδίπλωσε το ταλέντο του ο Νικοπολίδης. Έβγαλε εντυπωσιακά τόσο την εκτέλεση του Γλέζου, όσο κι αυτή του Αντζουλά και φυσιολογικά αναδείχθηκε σε ήρωα του τελικού!

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Αστέρας Τρίπολης: Τσιμόπουλος, Διαμαντόπουλος (110’ Μπλάτσος), Φωτόπουλος, Αντζούλας, Χριστόπουλος, Ντίνε (82’ Μαχαίρας), Κωτσόπουλος (58’ Κάρδαρης), Γλέζος, Κανελλόπουλος, Μαρίνος (73’ Ρούνης), Τζίμας (70’ Ζορμπάς)

Ολυμπιακός: Νικοπολίδης, Παπαγγελής, Γαλούπης (67’ Μαρτίνης), Παπαδόπουλος, Ράμα, Νεοφυτίδης, Ντουμάνης (43’ Τσιριγώτης), Φυτόπουλος (80’ Δήμος), Βοϊλης, Τσερκώνης (36’ Φέκκας), Ζιάκας (58’ Μπουλάρι)

inner
inner
inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x