Stoiximan Super League

Παντού θα υπάρχει ο Τοροσίδης!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως η επιστροφή του αρχηγού της Εθνικής θα προσφέρει πολλές λύσεις στους Πειραιώτες και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Εκφράσαμε από την πρώτη στιγμή την άποψη μας για την μεταγραφή του Βασίλη Τοροσίδης στον Ολυμπιακό, επισημαίνοντας πως οι ερυθρόλευκοι πήραν μια πολύ σωστή απόφαση. Η επιστροφή του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας θα προσφέρει πολλές λύσεις στους πειραιώτες και αυτό θα φανεί πολύ σύντομα.

Είδατε για παράδειγμα την επιλογή του Πέδρο Μαρτίνς να χρησιμοποιήσει τον «Τόρο» σαν αμυντικό χαφ στο φιλικό – ξεμούδιασμα με τον Ατρόμητο Πειραιά.

Ήθελε να έχει μια εικόνα από τον διεθνή άσο και στην συγκεκριμένη θέση ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού και είναι σίγουρο πως κάποια στιγμή θα τον χρησιμοποιήσει και σαν δεξί μπακ. Για να δει κι εκεί την εικόνα του αρχηγού της Εθνικής μας ομάδας.

Είναι βέβαια προφανές πως ο Ολυμπιακός πήρε τον Τοροσίδη για να παίξει στο κέντρο της άμυνας, μια θέση την οποία γνωρίζει καλά ο έμπειρος μπακ. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως ο Μαρτίνς δεν σκοπεύει να εκμεταλλευτεί την μοναδική ικανότητα του Τοροσίδη να παίζει σε όλες τις θέσεις!

Ο προπονητής των ερυθρόλευκων ξέρει πολύ καλά ότι μπορεί να περιμένει πολλά πράγματα από τον Τοροσίδη, ακόμα και στο σκοράρισμα. Θυμηθείτε τα πλασαρίσματα του Τόρο σε στατικές φάσεις στην αντίπαλη περιοχή στην προηγούμενη «θητεία» του στην ομάδα και τα γκολ που είχε πετύχει ο διεθνής άσος.

Πολύ σημαντικά γκολ ακόμα και σε παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ. Η εμπειρία λοιπόν του Τοροσίδη θα βοηθήσει σημαντικά τον Ολυμπιακό κι αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο προπονητής της ομάδας του λιμανιού. Ο Τοροσίδης είναι από τους παίκτες που θα κάνουν την διαφορά για τους ερυθρόλευκους τη νέα αγωνιστική περίοδο και είναι σίγουρο πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο πλάνο του Μαρτίνς.

Είπαμε, μόνο τυχαίο δεν ήταν που ο Πορτογάλος δοκίμασε τον «Τόρο» σε ρόλο κόφτη. Θέλει να έχει πλήρη εικόνα και γι’ αυτό τον λόγο έκανε την συγκεκριμένη δοκιμή.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x