Με δηκτικό τρόπο σχολιάστηκε από την ΑΕΚ η επίσημη καταγγελία του Ολυμπιακού για τα συμβάντα πριν το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Μέσω τοποθέτησης που έκανε, η ΠΑΕ περιγράφει την κίνηση των Πειραιωτών ως ομολογία αδυναμίας.

Τονίζοντας λοιπόν ότι η ίδια δεν σκοπεύει να κάνει χρήση του δικαιώματος για καταγγελία στην UEFA (έπειτα από τις τελευταίες δικαστικές εξελίξεις) τη συγκρίνει αιχμηρά με τη νοοτροπία των «ερυθρόλευκων».


Αναλυτικά η τοποθέτηση της ΑΕΚ

«Τώρα που βλέπουν ότι δεν μπορούν αγωνιστικά να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα, έχουν επιδοθεί στις καταγγελίες για αφαιρέσεις βαθμών.

Καταγγελίες παντελώς αστήρικτες νομικά, που προδίδουν τον πανικό τους. Παρ’ όλα αυτά εμείς ούτε ρουφιάνοι θα γίνουμε, ούτε κουκουλοφόροι Μπατράνηδες!

Έχουμε κάθε έννομο συμφέρον, μετά την πρόσφατη δικαστική εξέλιξη και τις παραπομπές σε δίκη, να προβούμε σε καταγγελία του Ολυμπιακού στην UEFA ζητώντας την αποβολή του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, όπως έχει συμβεί στο πρόσφατο παρελθόν με ελληνικές και ξένες ομάδες. Δεν θα το κάνουμε!

Η δική μας υπερηφάνεια και ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβανόμαστε το ποδόσφαιρο μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου δεν συνάδει με ταπεινές μεθοδεύσεις και τακτικές»…

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ